Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Po vsech moznych zkusenostech (spise negativnich) s doktory, jsem se dostala do pece pana doktora a opravdu si ji nemuzu vynachvalit! Velice vlidny, lidsky a ochotny pristup pana doktora je v nasem zdravotnictvi spise ojedinely. Kor u takove kapacity jakou pan doktor je! Je to opravdu spickovy doktor. Velice si ho vazim a dekuji mu.
Osobne si myslim ze je to v cechach spicka. K pacientum pristupuje opravdu individuelne a ne jako spousta spousta okresnich felcaru, podle "manualu". Pusobi na me ze je to jeden z mala lidi na spravnym miste.
Velmi dobry az nejlepsi. Je to clovek, ktery se svemu oboru (ale taky svym pacientum) opravdu venuje. Operoval mne (pomerne zavazny zakrok - operace tenkeho streva - cca 7 hodin). Pred operaci se mnou pohovoril a zodpovedel moje otazky, aniz by se tvaril, ze ho obtezuji. Zeptal se mne, jestli chci, aby nekomu z mych blizkych po operaci zavolal, jak to dopadlo. Dal jsem mu cislo na mou manzelku a jak nabidnul, tak i udelal. Po operaci se na mne jako na sveho pacienty chodil divat, i kdyz providelnou vizitu mel jiny z jeho kolegu a vidal jsem ho (i u mne) i v sobotu a v nedeli.
Skvělý odborník s noblesním chováním, kterého nezkazila ani politika ... Děkujeme , pane doktore
Absolutní špička ve svém oboru. Vynikající přístup k pacientům. Přeji mu a jeho rodině všechno nejlepší. Děkuji Vám za všechno co jste pro mě udělal.
Výborný chirurg s lidským přístupem, což se často u tak vynikajících lékařů nevidí... Pane doktore, děkuji ....
Monika Mrázová
Pan doktor Seguens,je mistr ve svém oboru.Je vynikající lekař.Jeho přístup k pacientum je velice lidský a laskavý.Když jste v jeho peči,tak se cítíte mnohem lépe,protože vite,že jste v dobrých rukou.Pan doktor si s vami popovídá a pomuže,jak nejlépe dovede.Mluvím z vlastní skušenosti.Pane doktore,dovolte,abych Vám poděkovala touto cestou.Moc jste mi pomohl a pomáháte dál.Děkuji,že se staráte o mé zdraví a já diky Vám mohu žit kvalitním životem.Jste skvělý vyjmečny človek a chirurg, velmi si Vas važím a děkuji,že jste.
Zuza
Panu doktorovi vděčím za svůj život, který můžu žít i nadále po operaci jako zdravý člověk a díky jeho přístupu, ochotě a zkušenostem jsem mohla porodit zdravého syna. Více takovýchto lékařů a naše zdravotnictví bude špičkové.
nesnidalova
Vynikající lékař i člověk. Díky pane doktore.
Vítová Zuzana
Nejlepší doktor-a hlavně lidský.Děkuji pane doktore
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Chirurgové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze