Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíOkružní 2160 (Poliklinika), Nymburk
Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
Romana
Jsem spokojená s profesionálním přístupem pana doktora. Oči mi zoperoval skvěle, vidím na všechny vzdálenosti bez problémů.
Koláčková Pavla
Na klinice se mi dostalo maximální péče a prozákaznického přístupu. Podstoupila jsem laserový zákrok relex smile, doktor Havránek se toho úkolu zhostil profesionálně a vrátil mi ostré vidění. Kliniku doporučuji.
Michal Šimanovský
pan Havránek mně špatně provedl operaci pravého oka a od té doby mám velké problémy s viděním
Dalibor
Hlava se s novým lepším viděním pomalu srovnává, ale rozdíl jsem pocítil už druhý den. Operační zákrok byl bezbolestný a kvalita vidění nyní o sto procent hodnotnější.
Ondra
Operace relex smile - jsem hodně spokojený. Vyšetření poctivé, podrobné a bez velkého čekání. Oči se srovnaly docela rychle a neměnil bych.
Nina
Ne, že bych z operace měla strach, spíš jsem byla hodně nervózní, naštěstí samotný zákrok trval jen chvíli a výsledek stojí za to. Pan doktor Havránek byl po celou dobu příjemný a profesionální.
David K.
Oční zákrok rychlý, teď přečtu všechny velikosti písmen bez brýlí. Naprostá spokojenost.
Nela
Jsem měsíc po laserovém odstranění dioptrií, přístup pana doktora byl skvělý. Jsem šťastná, že jsem bez brýlí a potíží se zrakem. Na klinice se o mě hezky postarali, cítila jsem se před zákrokem jako v bavlnce.
Laura S.
Jsem druhá z rodiny co si tady nechala odstraňovat dioptrie a jsem ráda, že jsem tak udělala. Zákrok vedl pan doktor Havránek a krátkozrakost už je pro mne minulostí, jsem nadmíru spokojená s operací kterou jsem u pana doktora podstoupila. Na klinice jsem se setkala s ochotou pomoci a příjemným personálem.
Marek
Po implantaci nitroočních čoček vidím dobře, s rozhodnutím jít právě na kliniku v Počernicích jsem si udělal dobrou zkušenost. Příjemné prostředí s dobrým personálem a odborníkem ve svém oboru doktorem Havránkem.
Upravit nebo spravovat profilOční lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Oční lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Oční lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze