Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
Specialisté
Názory o lékařích (39)
Romana
Jsem spokojená s profesionálním přístupem pana doktora. Oči mi zoperoval skvěle, vidím na všechny vzdálenosti bez problémů.
P.L.
Mladý a příjemný lékař, navštívila jsem jej s oční vadou, kterou mi pomohl vyřešit.
Koláčková Pavla
Na klinice se mi dostalo maximální péče a prozákaznického přístupu. Podstoupila jsem laserový zákrok relex smile, doktor Havránek se toho úkolu zhostil profesionálně a vrátil mi ostré vidění. Kliniku doporučuji.
Michal Šimanovský
pan Havránek mně špatně provedl operaci pravého oka a od té doby mám velké problémy s viděním
Dalibor
Hlava se s novým lepším viděním pomalu srovnává, ale rozdíl jsem pocítil už druhý den. Operační zákrok byl bezbolestný a kvalita vidění nyní o sto procent hodnotnější.
Ondra
Operace relex smile - jsem hodně spokojený. Vyšetření poctivé, podrobné a bez velkého čekání. Oči se srovnaly docela rychle a neměnil bych.
Nina
Ne, že bych z operace měla strach, spíš jsem byla hodně nervózní, naštěstí samotný zákrok trval jen chvíli a výsledek stojí za to. Pan doktor Havránek byl po celou dobu příjemný a profesionální.
Petra T.
Příjemný a profesionální lékař, čtyři měsíce od laserové operace obou očí, velká spokojenost z mé strany.
David K.
Oční zákrok rychlý, teď přečtu všechny velikosti písmen bez brýlí. Naprostá spokojenost.
Nela
Jsem měsíc po laserovém odstranění dioptrií, přístup pana doktora byl skvělý. Jsem šťastná, že jsem bez brýlí a potíží se zrakem. Na klinice se o mě hezky postarali, cítila jsem se před zákrokem jako v bavlnce.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze