Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
Petra D
K paní doktorce Bukáčkové chodím již několik let a jsem moc spokojená.Je to moc příjemná a pečlivá lékařka.
MH
Paní doktorka nemá vůbec problém s tím, že jsem vegan, aktivně sleduje, že mi nic nechybí, případně předepíše nějaké suplementy a poradí, co dělat, aby nebyly potřeba. Skvělý a velice milý přístup.
Lucie
K paní doktorce jsem chodila velice ráda a kdybych se nepřestěhovala, chodím k ní dodnes. Ona i sestřička jsou velice milé a pečlivé, vždy se mi plně věnovaly. Oceňuji i dodržování objednacích časů a příjemné prostředí střediska Konstancie, škoda jen, že je oproti poliklinice Zahradníkova daleko od centra. Každopádně paní doktorka je odbornice na svém místě a vřele ji doporučuji.
42.prihoda
Již dvanáct let po operaci části štítné žlázy jsem v jejím "opatrování" a nemohu říci jen to,že je to odbornice na pravém místě,pro ní je zájmem především zdraví pacienta.Dokáže jako to bylo u mě,člověka lidsky přimět např k samotné operaci s určitým konkrétním osvětlením situace..Hodním jí jako profesionálku na svém místě.Pacient Příhoda Jan nar.1941 z Uherčic
varmuzova
S péčí paní doktorky jsem velmi spokojená, provedla mne několika letou léčbou až po vyoperování štítné žlázy + následná kontrolní péče a vyladění výše hormonů. MUDr. Bukáčková je velmi profesionální, příjemná, lidská a pečlivá.
Dagmar Vršková
Paní doktorka je velmi milá a pečlivá.