Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Zahradníkova
Zahradníkova 494/2, Brno 602 00Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (90)
Zbynekmc
byl jsem naprosto spokojen. Jak přístupem, ochotou pomoci, vysvětlením.
přírodomilka Jitka Janků
no, mám pocit, že to nebude o profesním přístupu, ale dle osobních sympatií, pravděpodobně jsme si nesedly /z obou stran/ a po vyzrazení všemožných osobních a citlivých informací jsem se dočkala nulové empatie, vstřícnosti, snahy porozumět, natož snahy pomoci....prý mi pomoci ani nelze, když jsem to dosud sama nezvládla, takže jsem odcházela v horším psychickém stavu jako když jsem přišla....v podstatě jsem si nechala sebrat naději a už to, že je zde tak málo pozitivních názorů napovídá, že paní asi pomáhá jen někomu.....
Alena
Lidsky naprostá hrůza. Nikdy víc. Pokud můžete, tomuto doktorovi se vyhněte obloukem.
P P
Ignoroval moje subjektivní vnímání problému a řekl že mi nic není. Problém se mi dlouhodobě vrací a místo toho mě poslal na jiné oddělení kde mi samozřejmě řekli že tam nemám co dělat a nemají jak mi pomoct.
Vojtěch Chudý
Doporučuji. Psychoterapie zde mi pomohla odhalit jádro svých obtíží a naučila mě s nimi pracovat. Paní doktorka se nebojí podat vám nepříjemné věci přímo a popravdě, což já považuji za velmi cennou vlastnost. S její pomocí má nemoc nezmizela, ale naučil jsem se s ní pracovat a žiji plnohodnotný život, což bych určitě jen s léky bez terapie nezvládl. Vojtěch Chudý
N. J.
Ze začátku mi moc nesedla, ale po pár návštěvách se to zlepšilo. Paní psycholožka je teda dost drsná a občas odcházím i se slzami, ale na konci dne jsem vlastně rada, protože mi to opravdu pomůže, ale nemusí to vyhovovat každému
Alena W.
S léčbou i přístupem paní Smilkové jsem byla vždycky spokojená. Vždy se mi snažila maximálně pomoci a byla milá a klidná. Chodím k ní téměř 15 let. Doporučila jsem ji i blízkým, ale bohužel nebere nové pacienty.
Jitka Maxová
Nejlepší doktorka, u které jsem kdy v životě byla. Budu jí navždy vděčná. Je nesmírně pečlivá a vstřícná, nic nezanedbá a je vidět, že jí opravdu záleží na tom, aby pacientovi pomohla jeho problém vyřešit. Mám teď potíže záhadného původu, má praktická lékařka moc nebrala na vědomí, co jsem jí říkala a odbyla mě. Paní doktorka Bartošová vše důkladně prověřila, dokonce i věci, které mě samotnou nenapadly a důkladně vyslechla vše, co mě trápilo.
Chodím k ní už od dětství, kdy jsem začala z preventivních důvodů kvůli matce a jejím alergiím a paní doktorka mi objevila astma, ačkoli jsem si vůbec neuvědomovala, že bylo něco špatně (bylo mi tak 12). Až po užití respirátoru se mi otevřel nový svět bez omezení, jako bych objevila novou super schopnost. Do té doby jsem si myslela, že jsem akorát fyzicky neschopná, ale nebyla to pravda!
Paní doktorka Bartošová mi mění život k lepšímu a budu jí za to navždy vděčná.
Markéta P.
Arogance paní doktorky je neskutečná. Nic jsem jí neudělala. Pouze jsem přišla za odborníkem pro radu/vyšetření.
Markéta
Poté, co na dvou jiných poliklinikách ORL lékaři měli ten den dovolenou, jsem došla do ordinace MUDr. Marka s akutní bodavou bolestí hlavy v souvislosti se změnou tlaku v kabině letadla při klesání, která dva dny neodeznívala a kvůli které jsem druhou noc nespala. Došla jsem bez objednání a sestřička mi v čekárně oznámila, že to vůbec není problém ORL a že to je určitě nejaka začínající viróza a ať jdu za svým obvodním lékařem. Od svého obvodního lékaře právě odcházím se žádankou na ORL vyšetření, v ordinaci MUDr. Marka se už ale určitě neukazu.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Brně
Chirurgie zdravotnická zařízení Brně