Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytuje specializovanou a stacionární ambulantní zdravotní péči dospělým i dětským pacientům.

Služby

Specialisté

Poliklinika Zahradníkova
Zahradníkova 494/2, Brno 602 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (95)

E
    Radka Adámková • Jiný

Navštěvují paní doktorku mnoho let a jsem naprosto spokojen s přístupem k pacientovi

Prim. MUDr. Jan Miklica • Jiný

Pan doktor je arogantní a neposlouchá co mu říkáte. Už při vstupní prohlídce nevzal v potaz, když jsem mu řekla že mi byl nalezen polyp. On ale nevypadal moc přesvědčen o jeho existenci, protože ho sám neviděl. Objevil ho až na třetí návštěvě, kdy mi klesla ď.sliznice. ( měl si vyžádat moji kartu od předchozího lékaře, ale to neudělal. Taky mě přesvědčoval o nebolestivosti jeho odstraní i přesto, že už mám tu zkušenost a vím že opravdu bolí. Taky mám nepříjemné pocity z úplně první návštěvy, kdy sestra stála za panem doktorem a dívala se co mi tam dělá a to mi taky nepřijde úplně normální, ještě se mi tohle nikde nestalo.

Hana Veselá • Jiný

S paní doktorkou MUDr. Hanou Veselou mám ty nejlepší zkušenosti a jako její dlouholetý pacient si vážím toho, že k ní mohu chodit. Cením si jejího otevřeného, přátelského, povzbuzujícího přístupu k pacientovi, což, pole mého soudu, může nezřídka pomáhat podobně jako léky. Stejně si vážím jejích metod a výsledků léčby. Oceňuji také pečlivou práci její ambulantní sestry.

MUDr. Šárka Křivková • Jiný

Paní lékařka má neempatické, neosobní a až arogantní chování. Zlehčuje dlouholeté zdravotní problémy dítěte a cítím nedůvěru od ní. Rozhodně nedoporučuji ji svěřit dítě do lékařské péče. Jdeme se obracet jinam, kde je budou zajímat zdravotní problémy dítěte a pomohou nám je řešit a budou milí, ochotni pomoci, třeba naváží i oční kontakt a budou EMPATIČTÍ k dítěti, což jsou všechno oblasti (a nejen ony, je jich daleko více), které této paní doktorce rozhodně chybí.

PhDr. Dana Kolářová • Jiný

Byla jsem jen jednou a nikdy více! Absolutně neprofesionální přístup! Na otázku: "Uvažujete o sebevraždě?" jsem odpověděla, že se mi o tom zdá, ale neudělala bych to, protože mám dvě malé děti. A na otázku: "Kolik jim je?" Odpovídám 7 a 10....A paní doktorka na to: "No...ale to by už zvládly!" Já v šoku říkám: Co by už zvládly? Smrt maminky???? A tím u mě paní doktorka skončila.

Z
    MUDr. Marek Igor • Jiný

byl jsem naprosto spokojen. Jak přístupem, ochotou pomoci, vysvětlením.

PhDr. Dana Kolářová • Jiný

no, mám pocit, že to nebude o profesním přístupu, ale dle osobních sympatií, pravděpodobně jsme si nesedly /z obou stran/ a po vyzrazení všemožných osobních a citlivých informací jsem se dočkala nulové empatie, vstřícnosti, snahy porozumět, natož snahy pomoci....prý mi pomoci ani nelze, když jsem to dosud sama nezvládla, takže jsem odcházela v horším psychickém stavu jako když jsem přišla....v podstatě jsem si nechala sebrat naději a už to, že je zde tak málo pozitivních názorů napovídá, že paní asi pomáhá jen někomu.....

MUDr. Marek Igor • Jiný

Lidsky naprostá hrůza. Nikdy víc. Pokud můžete, tomuto doktorovi se vyhněte obloukem.

MUDr. Marek Igor • Jiný

Ignoroval moje subjektivní vnímání problému a řekl že mi nic není. Problém se mi dlouhodobě vrací a místo toho mě poslal na jiné oddělení kde mi samozřejmě řekli že tam nemám co dělat a nemají jak mi pomoct.

PhDr. Dana Kolářová • Jiný

Doporučuji. Psychoterapie zde mi pomohla odhalit jádro svých obtíží a naučila mě s nimi pracovat. Paní doktorka se nebojí podat vám nepříjemné věci přímo a popravdě, což já považuji za velmi cennou vlastnost. S její pomocí má nemoc nezmizela, ale naučil jsem se s ní pracovat a žiji plnohodnotný život, což bych určitě jen s léky bez terapie nezvládl. Vojtěch Chudý