Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika Modřany Jiný

Velice milá, vstřícná a opravdu pomůže, má profesionální přístup
k pacientům. Jsem v její péči již několik let a manžel také a neměnila bych

Umístění: Poliklinika Modřany Jiný

Člověk se srdcem na dlani. Báječná, úžasná, perfektní, odbornost na vysoké úrovni .... jedno velké DĚKUJI, že jste. Moje soukromá lékařka již 19 let, vytáhla mě hrobníkovi z lopaty po těžké autonehodě.

Umístění: Poliklinika Modřany

Jednoznačně za více než 50 let moje nejlepší lékařka. Usměvavá a ochotná s vynikajícími znalostmi a přístupem k pacientům. Nehraje si na to co není, ale to co dělá, dělá velmi dobře.

Vždy ochtná a na vasoké profesionální úrovni.Chodíme k ní celá rodina a jsme všichni spokojeni.Ještě se nestalo,že by chbně diagnostikovala nějakou moji chorobu a že jich mám!

Vyborna lekarka!! Vzdelana, zkusena, empaticka... Ma velice dukladne odborne znalosti i praxi. Ovlada farmakotherapii. Lidsky pristup. Nejlepsi lekarka v Praze. Doporucuji ...

Z

K paní doktorce chodím už léta, vždy jsem byla spokojená. Ted mi jako jediná dokázala pomoci. 3 mesíce me trápil kašel a nikdo ze specialistů si se mnou nevedel rady. Zašla jsem tedy k paní doktorce jako k poslední záchraně. Jako jedinou jí napadly plicní chlamydie, které se nakonec potvrdily.

T

Katastrofální lékařka. Opravdu nedoporučuji! Předepíše cokoliv, bohudík stále žiju - leč doktora jsem změnil. V tu chvíli jsem objevil i jiné obzory než na slepé střevo paralen.

Naprosto nejlepší praktická lékařka, jakou jsem kdy poznala a to z jakéhokoliv úhlu pohledu, tj. ať z hlediska odbornosti a profesionality, tak i přístupu k pacientům, úrovni lékařské praxe a ordinace..atd.

pani doktorce moc dekuji protoze mi svoji znalosti zachranila zivot nikdy jsem nemela problem a kdyz sem dostala silny zanet slinivky okamzite me poslala do nemocnice a hned po prohlidce vedela co mi je zato v tomajerove nemocnici mi 2 na pohotovosti daly inekci stim ze je to zaludek a ze to po inekci prejde a bylo to horsi pani doktorce velice dekuju a jsem naprosto spokojena clovek nemusi znat vsechny nemoci a kazdy at si udela svuj nazor

I

Spokojenost naprostá :-) Paní doktorka si nehraje na nejchytřejší, je z ní cítit určitá pokora ke svému poslání. Sestřička je v pohodě, své lidi si pamatuje..