Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Marie Vorlová
Velice milá, vstřícná a opravdu pomůže, má profesionální přístup
k pacientům. Jsem v její péči již několik let a manžel také a neměnila bych
Jana Macháčková
Člověk se srdcem na dlani. Báječná, úžasná, perfektní, odbornost na vysoké úrovni .... jedno velké DĚKUJI, že jste. Moje soukromá lékařka již 19 let, vytáhla mě hrobníkovi z lopaty po těžké autonehodě.
Vlastimil Bouše
Jednoznačně za více než 50 let moje nejlepší lékařka. Usměvavá a ochotná s vynikajícími znalostmi a přístupem k pacientům. Nehraje si na to co není, ale to co dělá, dělá velmi dobře.
p.fischl
Vždy ochtná a na vasoké profesionální úrovni.Chodíme k ní celá rodina a jsme všichni spokojeni.Ještě se nestalo,že by chbně diagnostikovala nějakou moji chorobu a že jich mám!
Michaela B.
Vyborna lekarka!! Vzdelana, zkusena, empaticka... Ma velice dukladne odborne znalosti i praxi. Ovlada farmakotherapii. Lidsky pristup. Nejlepsi lekarka v Praze. Doporucuji ...
Zuzana
K paní doktorce chodím už léta, vždy jsem byla spokojená. Ted mi jako jediná dokázala pomoci. 3 mesíce me trápil kašel a nikdo ze specialistů si se mnou nevedel rady. Zašla jsem tedy k paní doktorce jako k poslední záchraně. Jako jedinou jí napadly plicní chlamydie, které se nakonec potvrdily.
Tonda
Katastrofální lékařka. Opravdu nedoporučuji! Předepíše cokoliv, bohudík stále žiju - leč doktora jsem změnil. V tu chvíli jsem objevil i jiné obzory než na slepé střevo paralen.
Monika Podstawková
Naprosto nejlepší praktická lékařka, jakou jsem kdy poznala a to z jakéhokoliv úhlu pohledu, tj. ať z hlediska odbornosti a profesionality, tak i přístupu k pacientům, úrovni lékařské praxe a ordinace..atd.
krompachova
pani doktorce moc dekuji protoze mi svoji znalosti zachranila zivot nikdy jsem nemela problem a kdyz sem dostala silny zanet slinivky okamzite me poslala do nemocnice a hned po prohlidce vedela co mi je zato v tomajerove nemocnici mi 2 na pohotovosti daly inekci stim ze je to zaludek a ze to po inekci prejde a bylo to horsi pani doktorce velice dekuju a jsem naprosto spokojena clovek nemusi znat vsechny nemoci a kazdy at si udela svuj nazor
Irena K
Spokojenost naprostá :-) Paní doktorka si nehraje na nejchytřejší, je z ní cítit určitá pokora ke svému poslání. Sestřička je v pohodě, své lidi si pamatuje..
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze