nemocnice Na Bulovce
Budínova 2, Praha

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Umístění: nemocnice Na Bulovce Jiný

Leta navštěvuji pana dr Dolejše.Mám špatnou páteř.Operoval mi i karpály.Lepšího ortopeda ani lékaře jsem nepotkala.A to už jsem na světě hodně dlouho.Všechny recenze jsou pravdivé.Trpělivý ,ochotný,milý i jeho sestřička.Kéž by byli všichni lékaři takoví.Moc děkuji za péči.Květa Mikolášová

Umístění: nemocnice Na Bulovce Jiný

Mily, hodny, ochotny. Moc pomohl synovi s komplikovanou zlomeninou

Umístění: nemocnice Na Bulovce Jiný

Stoprocentní profesionál, kterého chcete potkat, když se vám stane úraz a poměrně vzácný úkaz našeho zdravotnictví. Přesně to, co v dnešní době očekáváte od lékaře: na základě vyšetření vás provede jeho výsledky s odborným názorem na řešení situace se zhodnocením benefitů navrhovaného řešení i riziky. Případ: rok 2017, urgentní ambulance ortopedie, distorze kolenního kloubu s výrazným hematomem v podkolenní jamce po pádu na lyžích.

I
Umístění: nemocnice Na Bulovce Jiný

Top lékař. Operace kotníku. Pane doktore, děkujeme, že jsme měly to štěstí být Vašimi pacientkami. Iva a Stella Ťupovy

Umístění: nemocnice Na Bulovce operace levá kyčle endoprotéza

Dobrý večer touto cestou bych moc ráda moc poděkovala a jsem moc vděčná panu doktorovi R.Dolejš který mě operoval levou kyčel. Který jsem měla nález na neobvyklým místě . Hodně jsem měla bolestivou chůzi atd.Vše vysvětlí ukáže na počítači a milý přístup ke Všemu .Je na pravém místě na ortopedii má zlaté ruce i srdce .Děkuji moc Vaše pacientka s pozdravem Králová B.

Chci moc poděkovat panu doktorovi za milí přístup a za jeho ošetření.Rovnal mně pravé zápěstí .Děkuji ještě jednou.Uraz se mně stal ve 28tt a takový přístup k pacientovi by měli mít všichni bohužel tomu tak není což je škoda.

Nejlepší doktor pod sluncem.. vždycky se mile usmívá, ví o čem mluví, na všechno odpoví, má lidský přístup. I sestra je velice milá (což o těch okolních nelze říct. Sice si v čekárně počkáte, ale vyplatí se to. A nemusíte se bát, že když jste poslední, bude už spěchat domů, klidně se kvůli vám zdrží. A jak již tady někdo psal, je navíc hezký, sympatický a charismatický. Skoro mě mrzí, že už za ním nemusím :-D

Z

Dobrý den, byla jsem operována u p.Dolejše již 5 x a vždy úšpěšně,je to vynikající lékař a opravdu odborník na svém místě - jak se říká:Má zlaté ruce. Je vždy velice ochotný a příjemný. Jsem moc ráda,že jsem se dostala právě k němu a vždy se na něj mohu obrátit. Jen kdyby takových lékařů bylo více.
Zámečníková D.
30.7.2013

Z

Doktor Dolejš je jeden z mála lékařů,kteří se vymykají nemocničním stereotypům.Je velice vstřícný a pohodový navíc je milý ke klientům v jakoukoliv hodinu.Panu doktorovi dlužím hodně díky jeho profesionální práci mám po úrazu ruky přeřezáním šlach vše v pořádku a ruka funguje na 98% což si myslím že by ve většině nemocnic byl problém.Dnes mohu děkovat že Bulovka byla šestá nemocnice do které jsem cestou v sanitce dorazil(pět předchozích mě odmítlo přijmout) a že jsem se dostal do rukou pana doktora Dolejše.
Je to vynikající profesionál a velmi vstřícný člověk jen více takových jako je on.

Pan doktor je výborný a šikovný ortoped. Vlídný, usměvavý, příjemný a sympatický člověk, který mě doslova ohromil svým pohodovým a skvělým přístupem a zvláštně uklidňujícím dojmem. Vše pečlivě vysvětlí, nakreslí, dokonale popíše. Vyšetření vede velmi citlivě a nesnaží se jít do bolesti. Na všechny mé dotazy má kvalitní a uspokující odpověď (žádný arogantní latinář), ale super pochopitelné vysvětlení. Čím větší machr, tím normálnější člověk. Mám jen tu nejlepší zkušenost a velké štěstí, že jsem se dostala právě k němu. Jdu už na druhou operaci a plně mu věřím. To, že má v čekárně pokaždé plno svědčí jen o tom, že věnuje pacientovi tolik času, kolik dotyčný potřebuje. Já si to ráda odsedím, za ten přístup a profesionalitu mi to stojí. A jako bonus je navíc ještě hezký. Za vše Vám vážený pane doktore děkuji. Helena Březinová