Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

I
Umístění: Lékařské centrum zdraví a estetic...Víceké péče s.r.o. • Jiný Méně

I pro mě je tohle jedna z prvních recenzi .... jsem velice ráda , že jsem se k paní doktorce dostala , protože paní doktorka je pro mě nejen opravdový LÉKAŘ , ale člověk , kterého si nesmírně vážím . Před třemi měsíci jsem byla na aplikaci výplně do nosoretních rýh u jiné paní doktorky a bohužel to nedopadlo dobře. I přes to, se mě paní doktorka Trojanova ujala a ze všech sil se snaží mě léčit a pomoci . Ještě nemám vyhráno , ale věřím, že s paní doktorkou to zvládnu. Obdivuji ji, ze převzala problém jiného lékaře a pustila se se mnou do boje, protože nikdo jiný to nechtěl udělat. Takových lékařů jako je paní doktorka Trojanova více . Také musím zmínit chování personálu ( sestřiček ) , jak jsou vstřícní , hodní a přátelští .

Umístění: Lékařské centrum zdraví a estetic...Víceké péče s.r.o. • Jiný Méně

Toto je moje první recenze vůbec, ale moji zkušenost si nemohu nechat pro sebe. V minulém roce mi lékařka z Prahy způsobila ošklivou nekrózu nosu po aplikaci výplňoveho materiálu. Hrozilo, že o nos přijdu. Navíc se k tomu přidružil problém s viděním. Jelikož se mi ale od této doktorky nedostalo potřebné péče, kontaktovala jen paní doktorku Trojanovou z Brna s prosbou o pomoc. Paní doktorka se mě bez odkladu ujala a poskytla mi prvotřídní péči. Jen díky ní se podařilo můj nos zachránit a neskončila jsem jen s půlkou nosu. Dokonce dlouhou dobu po skončení náročné léčby se zajímala o to, jak se mi daří. Paní doktorka Trojanova je obrovský profesionál s neuvěřitelnými znalostmi a zájmem o pacienta. Za každých okolností udělá maximum pro vyřešení daného problému. Nikdy ji nebudu schopna dostatečně poděkovat.

O

Paní doktorka Trojanová mi v mých 63 letech zvedla sebevědomí, její veskrze erudovaný a empatický přístup mne zbavil všech obav a výsledek předčil očekávání. Už se těším na další setkání za deset dní.
Olga K.

I lékař je jen člověk, ne robot...
co se přístupu k lidem týká, paní doktorka je přímá a otevřená, což asi nemusí všem vyhovovat, nicméně
si člověk udělá skvělý obrázek o tom, jak se věci mají a co se odbornosti a přístupu k medicíně týká - najdete
málo doktorů s takovou odborností, vědomostmi a progresí v ambulantní péči. Co bych vyzvedla je, že problémy
chce řešit - netváří se, že nejsou nebo že je nevidí, protože to není právě to, kvůli čemu člověk přichází...

Skvělá lékařka s hluboce lidským přístupem. Ujala se mne a mé mámy v době kdy VZP neobnovila smlouvu s dosavadním praktickým lékařem. Nu a při vstupní prhlídce jsem jen zíral co vše se dá a patrně má u lékaře kontrolovat při takové prohlídce.

U paní doktorky jsem byla zatím pouze 1x a musím souhlasit s názorem, že je velmi spolehlivá a lidská. Dokáže se vžít do vašeho problému a i když je čekací doba na objednání docela dlouhá, ráda si vyčkám. K té zde zmiňované mononukleoze- sama jsem ji před 3 lety prodělala, aktivní lékař v nemocnici mě poslal na infekční oddělení a každý den jsem chodila na píchání penicilinu do svalu. od te doby se mi stale vytvari cepy na mandlich, jsem stále unavená, ale hlavně že mi tenkrat nadopovali tělo atb :-/. Buďte slečno ráda, že paní doktorka je rozumný člověk !!

Na p.doktorku nemám žádný názor(zatím), přišla jsem za ní, že se mi zhoršila lupénka-už mě naštvalo jen to, že jsem nešla k ní protože nejsem objednaná,ale k té druhé dr. Nemůžu přeci čekat až mě za týden nebo i víc objedná a zhorší se mi so extrému, pak jsem si stěžovala, jak jsem pořád nezdravě unavená, nemusím být doktor a něco mi nehraje, že mě pořád někde píchá atd, vzala mi krev a udělala testy na ledviny,štítnou žlázu... udělala EKG, a všechno až na přechozenou angínu, která zapříčinila zhoršení lupénky a tím pádem dvě injekce penicilinu bylo v pořádku, ale já jsem stále hrozně unavená a necítím se fit, tak přemýšlím, že mám tím pádem spavou nemoc a u dr si nejspíš vymýšlím.

Lokalni volne prodejna antibiotika se jmenuji Bioparox a cena vysetreni se od te doby (cca rok a pul) mohla zmenit. A taky kazdemu vyhovuje jiny pristup. Proto je tu tato stranka. Aby zde byly k dispuzici ruzne nazory. Ne abychom doktorku vsichni chvalili jako ovce. Ve srovnani s moji nekdejsi detskou lekarkou Mudr Trojanova silne zaostava. Ale mozna jsem ji navstivila vzdy, kdyz mela zrovna nahodou zlou naladu, ze? A blabol jsem neuvedla ani jeden s dovolenim.

ochota , vstřícnost , profesionalita , kvalitní vybavení a hlavně zájem o pacienta a lidskost ,ještě jsem neviděl doktora ,který by tak hezky jednal se starými lidmi jako paní doktorka ,chodím tam s babičkou jako doprovod .

S pani doktorkou osobne nemam nejlepsi zkusenosti. Jednou pote co jsem prechodila rymu se z ni vyklubal zanet nosnich dutit. Puvodne jsme to samolecila volne prodejnymi lokalnimi antibiotiky, ale bolest se postupne stupnovala. Sla jsem tedy k pani doktorce a popsala priznaky. Nejprve mne odbyla s tim "ze to mam asi odreny". Kdyz jsem si trvala na svem, ze to opravdu hodne boli, nabidla mi, ze me asi za 300kc pichne do prstu a z kapky krve zjistime, jestli je to vubec neco vazneho. Celou dobu na me koukala jak na simulanta. Tak jsem zaplatila a kdyz pani doktorka videla vysledky, tak malem padla, rekla, ze tak velkou infekci dlouho nevidela a poslala me okamzite s antibiotikama na 10 dnu lezet.
Moc casto tam nechodim, max 2x do roka, kdyz je to neco vaznejsiho. Ale pokazde mam z pani doktorky pocit, jak kdybych si myslela, ze si vymyslim :( Vazne uvazuju o zmene.