Lékařské centrum zdraví a estetické péče s.r.o.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciSlužby
Specialisté
Lékařské centrum zdraví a estetické péče s.r.o.
Nádražní 16, Brno 60200Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (3)
Třetinová Dáša
Do ordinace pana doktora docházím již několik roků ( také moje dospělé dcery). Pan doktor je opravdu erudovaný ve svém oboru. Nikdy nepodcení žádný problém a případnou léčbu nastaví vždy správně. Přístup tohoto lékaře a je velmi příjemný a lidský.
Ráda bych touto cestou panu doktorovi moc poděkovala a popřála mu pevné nervy v náročné profesi.
S úctou Mgr. Dáša Třetinová
IK
I pro mě je tohle jedna z prvních recenzi .... jsem velice ráda , že jsem se k paní doktorce dostala , protože paní doktorka je pro mě nejen opravdový LÉKAŘ , ale člověk , kterého si nesmírně vážím . Před třemi měsíci jsem byla na aplikaci výplně do nosoretních rýh u jiné paní doktorky a bohužel to nedopadlo dobře. I přes to, se mě paní doktorka Trojanova ujala a ze všech sil se snaží mě léčit a pomoci . Ještě nemám vyhráno , ale věřím, že s paní doktorkou to zvládnu. Obdivuji ji, ze převzala problém jiného lékaře a pustila se se mnou do boje, protože nikdo jiný to nechtěl udělat. Takových lékařů jako je paní doktorka Trojanova více . Také musím zmínit chování personálu ( sestřiček ) , jak jsou vstřícní , hodní a přátelští .
Martina
Toto je moje první recenze vůbec, ale moji zkušenost si nemohu nechat pro sebe. V minulém roce mi lékařka z Prahy způsobila ošklivou nekrózu nosu po aplikaci výplňoveho materiálu. Hrozilo, že o nos přijdu. Navíc se k tomu přidružil problém s viděním. Jelikož se mi ale od této doktorky nedostalo potřebné péče, kontaktovala jen paní doktorku Trojanovou z Brna s prosbou o pomoc. Paní doktorka se mě bez odkladu ujala a poskytla mi prvotřídní péči. Jen díky ní se podařilo můj nos zachránit a neskončila jsem jen s půlkou nosu. Dokonce dlouhou dobu po skončení náročné léčby se zajímala o to, jak se mi daří. Paní doktorka Trojanova je obrovský profesionál s neuvěřitelnými znalostmi a zájmem o pacienta. Za každých okolností udělá maximum pro vyřešení daného problému. Nikdy ji nebudu schopna dostatečně poděkovat.
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Brně
Chirurgie zdravotnická zařízení Brně