Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Zuzana Petrášková
Vynikající lékař a operatér, dvakrát mi operoval kyčel, díky němu zase chodím a můžu žít bez bolesti. Vstřícný k pacientům a chápající, všem doporučuji, není třeba se ničeho bát,a jizvy jak od plastického chirurga. Moc děkuji !
Marešová
Pan doktor mi zachránil život, protože podle názoru jeho kolegy mi nohu zřejmě nezachrání, byla jsem zoufalá a odhodlaná k nejhoršímu. Pan doktor mě uklidnil a vrátil mi chuť do života. Měl pravdu, o nohu jsem nepřišla Jsem mu za to vděčná, Na Homolce jsem postoupila před tím 3 operace TEP, bohužel přes snahu o přeřazení k dr. Závitkovskému, jsem zůstávala u původního ortopéda.
Ladislav LáĎa
Děkuji moc panu doktorovi, za velice příjemné vystupování, za vstřícnost a profesionalitu. Jsem cizina, ale jeho moc mile vystupování a ochota a pomoc je na úrovni. Je to opravdu velice milý, slušný a vynikající lékař.S pozdravem paní Kovalenko Kovalenko.
2x ask kolene, bez problémů!
2x operace kolene
D. Zapletal
Pan doktor je skvělí doktor i člověk, znám ho ještě když dělal na Bulovce,
vždy mi pomohl jak po lékařské, tak po psychycké stránce je profesionální.
Děkuji
Michálková
Bylo mi ctí navštívit ordinaci tohoto lékaře. Setkala jsem se s velmi profesionálním přístupem. Tento doktor má opravdu přehled, je šikovný a umí výborně jednat s pacienty.
Mgr.Pavel Šafrata
Velmi kvalitní a dobrý odborník,k pacientům je vždy pozorný, slušný. Velmi si vážím jeho osoby i práce. Pomohl mi zpět na nohy operací dolní levé končetiny po velmi vážné autonehodě.
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze