Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Pan doktor mi dělal laserovou operaci očí. Výborný lékař profesionál s lidským přístupem. V dnešní době velmi vzácné.
Mohu vřele doporučit.

Skvělý lékař s lidským přístupem...
Vřele doporučuji ....

To se nedá ani pořádně ohodnotit tento pan Doktor s velkým D mi zachranil oko pred 10 lety a doted jsem pod jeho kontrolou a musim říct že si nemohu stěžovat je to nejlepší oční lékař v Praze co znám.
I s přístupem k pacientum sympatický a vstřícný .
Moc děkuji za péči a kdybych mohla tak Vám dám titul za práci !!!!

Číslo ověřené

Je to vynikající odborník, navíc osobně velmi příjemný a charismatický člověk. Jako lékař má pro pacienta tu nejoptimálnější kombinaci. Mám osobní zkušenost s prací tohoto lékaře a ráda bych mu touto formou a cestou poděkovala. Pane primáři Noáku děkuji. Vám !

Nemohu rovněž souhlasit s předchozím negativním názorem.Vyjimečně vstřícný,vše vysvětlil,dle mé oční lékařky,která mě k p. primáři doporučila,byla operace provedena precizně,můj subjektivní názor souhlasný.Mám jen nejlepší zkušenost s tímto lékařem-navíc sportovcem.Mohu jen doporučit!

Nesouhlasím . Poznal jsem za život velmi mnoho očních lékářů . MUDr. Petr Novák je nejlepší jak po odborné tak i po lidské stránce . Říkám , že lepšího a objetavějšího lékaře v české republice nenajdete .

odborník na svém místě.