Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Petr Tomek
Pan Neužil je kapacita v oboru, léčí srdce i srdeční selhání a mám ho moc rád, i když jsem byl na Homolce jen jednou, kvůli silnému bušení.
Petra
Lékař je sice kapacita v oboru, ale absolutně postrádá etiku jednání s pacientem, vystupuje z pozice moci, nebojí se zvýšit hlas, pokud pacient nesouhlasí s vyšetřením, ke kterému není zjevně důvod.
Popíšu to konkrétně - mám 8 let kardiostimulátor v pohotovostním režimu, baterii mám stále skoro plnou (ačkoli je její průměrná životnost 7 let), přístroj funguje, ale nemusí zasahovat, mám spontánní srdeční rytmus. Stimulátor mi byl dán kvůli 16ti vteřinové zástavě srdce během HUTT testu (Test na nakloněné rovině) s tím, že mám srdce zdravé, ale že to byla neobvyklá reakce, kterou nemá udělat ani nemocné srdce. Na toto vyšetření logicky nemám příliš dobrý názor, když mělo jako výsledek zástavu mého srdce (kdo zažil, ví o čem mluvím). Vyšetření slouží k tomu, aby se zjistilo, proč pacient upadl do bezvědomí (omdlel). Dělat toto poměrně komplikované vyšetření, když pacient 8 let neomdlel, je podle mě opravdu zbytečné. Pan doktor je především vědec a rád dělá pokusy. Ovšem ne každý je na stejné vlně, a proto já osobně po 4 letech změním lékaře.
Upravit nebo spravovat profilKardiologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Kardiologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Kardiologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze