Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Radeji tam nechodte.

Tri dny pred odjezdem do zahranici mi upadl kousek zubu a musel jsem rychle jit na pohotovost - Petr Lehar me po telefonatu narychlo prijal. Ukazalo se, ze je potreba provest vycisteni kanalku, coz se taky stalo. Po navratu jsem uz mohl dojet za svym normalnim zubarem a ukazal se prusvih - pod docasnou vyplni se vytvoril zanet. Pri opetovnem osetreni kanalku vyslo najevo, ze zanet poskodil stenu kanalku a zbyvaji mi v podstate dve moznosti - budto si nechat zub vytrhnout, nebo podstoupit nakladnou lecbu pod mikroskopem (10 - 15 tisic).

I samotna navsteva u Petra Lehara ve me zanechala spis negativni pocity. Vypadal jakoby porad podrimoval, nekdy az skoro jakoby kratce usnul. Veci, ktere bral ze supliku, mu obcas upadly na zem. Kdyz se potom otocil ke me, byl prekvapeny, ze se musi postavit, protoze vlastne dela dolni zub a ne horni... Nechtel jsem psat negativni nazor hned po navsteve, ale s tim, jak to dopadlo, rozhodne spokojeny nejsem.

B

nemám slov, zpočátku, r.89-90 se zdál příjemný, pak obrátil, arogantní, osočil mě že jsem sobec když k němu chodím, že se nedostane na jiné pacienty. U ulomeného zubu jsem nechal řešení na něm: "není problém, kořen se vytrhne, vedlejší zub s plombou raději také, udělá se můstek a bude vše v pořádku". Po vytržení, zahojení a udělání otisků na dotaz jak a kam se zlatem na můstek: "jaký můstek ? to jste měl říci dřív, že chcete můstek !" a udělal mi vyndávací náhradu, která nesedla, padala, druhá totéž. Přestal jsem k němu chodit, našel si jinou zubařku - a vše hned šlo bez problémů a kvalitně. Později jsme dostávali do schránek několik let letáky, kde nabízel svoje "služby". V domě jsme si o těchto nabídkách řekli - nevím kdo by na ně reagoval, ty, které znám, od něho také odešli. Jednou jsem zaslechl nějaké ženy v nákupním centru, jak se ne zrovna lichotivě bavili o nějakém zubaři - nedalo mi to, a ačkoli jsem tušil, zeptal se o koho se jedná. Odpověď byla: "o doktoru Lehárovi" ... . Schválně se půjdu zeptat do pojišťovny kdy si za mne účtoval naposledy a za co - nějak mám divné podezření, když tak úporně roznášel svoje nabídky do schránek ...

I

Je to zubařský bůh, chce zachránit, co jde. Díky

S tímto lékařem mám nejlepší zkušenosti. Konečně zubař, který se nebojí kouknout na zuby pořádně a poctivě a holou rukou. Po zkušenosti s lékařkou, která si kvůli každému vrtání nebo jinému zákroku brala štít a gumové rukavice..opravdu nechutné...a komu je tento přístup bližší, je asi trošku zvláštní on a ne lékař.. Vážení Vaše názory mě opravdu překvapují, nicméně máme každý právo na osobní názor..A že mu smrdí ruce cigaretami? Kuřáci zamyslete se..máte děti nebo zvíře a těm ty Váše ruce smrdí taky..

No já jsem fakt spokojenej, nikdy jsem nezaznamenal žádnou aroganci, k sesričce byl v poho. Dělal mi i komplikovanější zákroky a vždy dobře. Jezděj za ním lidi i z jinejch koutů Prahy a to že kouří mi fakt neva.

je to husté co tu tady čtu, mě to dost překvapilo i vylekalo, já k němu chodím asi tak dva roky a zatím dobrý, delal mi bežnou udržbu, zubní kámen vícekrát a jednou plombu a zatím dobré, plomba drží a je hladká, nic nebolí. Ale jinak mám zuby zdravé. Na sestričku byl v pohode a usmál se v klidu mi v ústech pracoval. Jinak kdo si myslí, že zubár není o bolesti tak se mýlí. Už mi delali výcekrát plomby různý zubaři asi čtyři a vždy to bylo stejné, ani extra velka bolest, ale ani malá,. Proste člověk musí něco vydržet,vŕtání není příjemné, ale dá se to vydržet. Ale když někomu pokazí zubař zub, tak je to špatné, ale o žádném konkrétném případe nic nevím. hm Přeji všem zdravé zuby, aby jsme k zubařům vůbecv chodit nemuseli.

Souhlasím je nechutný,mám z něj do dnes trauma