Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
Procházka Pavel
Nemohu posoudit, jelikož jsem se k p. doktorovi ani nedostal. Obvodní lékař mne poslal na předoperační vyšetření k MUDr. Kolářovi, den předem hovořil s tamní sestrou, která mu slíbila, že mohu následující ráno přijít. Při příchodu jsem byl sestrou informován, že p. doktor mé nálezy z nemocnice viděl, ale nemůže mne přijmout z hlediska přílišné vytíženosti a nedostatku času!? Chtěla mne objednat na příští měsíc - i když operace má být vykonána už příští týden! Následně mne odeslala do Polikliniky Budějovická, což jsem odmítl. Není mi dobře, mám bolesti na hrudi a nehodlám lítat "od čerta k ďáblu".. UNAVUJE MNE TO!!!
Takhle si péči o nemocné nepředstavuji! :-/
Andy
Vstřícný, příjemný, rozvážný.
Ačkoliv jsem se k němu dostal trochu nerad na doporučení praktického lékaře z důvodu občasných bolestí/tlaků v pravé části hrudníku, provedl z mého pohledu poměrně rozsáhlé vyšetření (EKG, sono srdce) byť s negativním nálezem a ještě nechtěl regulační poplatek, že to prý nebylo vyšetření.
Josef a Alena z Rakovníka
Pan doktor Petr Kovář je nejlepší kardiolog jakého jsem poznal. Zachránil mi život při
infarktu a jeho péčí jsem byl odeslán na katetrizaci a vložení stentů do srdce do
nemocnice na Bulovce. Za to jsem mu i moje rodina nesmírně vděčen.Je to PAN DOKTOR
na svém místě. Velmi rád jsem byl jeho pacientem.
Vřele každému doporučuji jeho služby.
Alena
Pan doktor Petr Kovář,je lékař na svém místě. Mnoho lidem zachránil život,včetně život mého tatínka. Díky pane doktore. Vřele doporučuji!
Upravit nebo spravovat profilKardiologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Kardiologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Kardiologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze