Bartošovi
K panu doktorovi jsem chodila řadu let, později i mé děti. Bohužel je se přestěhovali do Brna a museli tím pádem najít jiného zubaře. A po pravdě, již několikrát mě napadlo, že radši budu za panem doktorem dojíždět, protože on je nenahraditelný. Moje děti se díky němu i milé sestřičce vždy do ordinace těšili. Děkujeme pane doktore.
Jana
Chodím k panu doktorovi cca 20 let a považuji jej za velmi zkušeného odborníka, jehož prognózy o průběhu a vývoji konkrétního problému (např. čištění kanálků u mrtvého zubu) se většinou velmi přesně vyplnily. Mohu se ho absolutně na cokoli zeptat a on sám se vždy snaží mě informovat o všem důležitém. Kromě toho, že vždy odvádí skvělou práci a to i v případě už skoro "neřešitelných" zubů, patří stále k těm nejlevnějším. Nebojím se ho a to je co říct s mou fobií ze zubařů vypěstovanou v dětství. :-) Musím také ocenit velmi profesionální přístup sestřičky pana doktora. :-) Děkuji
pat.pec
Po 5ti letech pece pana doktorem jsem navstivila jineho zubare, ktery mi udelal rentgen a sdelil mi ze mam 8 zubnich kazu. Na preventivni kontroly jsem k panu Knizkovi chodila pravidelne a ani jkednou nevynechala. Doporucila bych jedine svemu nepriteli...
Dyda
K panu doktorovi jsem chodila asi 20 let, byl vzdy mily a pratelsky a jeho pece mi prisla dostatecna, protoze jsem nemela zadne srovnani, ani potize se zuby. Jednou mi ale na zub v silnem zanetu doporucil strikat sprej na boleni v krku a poslal me domu. Po par tydnech v nesnesitelnych bolestech jsem vyhledala jineho zubare, ktery mu zub vytrhl a rekl mi, ze hazarduji se zdravim a proc zub neni davno venku. Ted mam noveho lekare a je velice dukladny.
Do jeho ordinace chodím přes deset let a péče je čím dál horší. Když slyším,jak jiní zubaři posílají preventivně na rentgen,k zubním hygienistům,čistí zubní kámen, o tomhle si zde můžu nechat zdát. Naposledy mě vůbec neupozornil na zcela viditelný zánět dásně na předním zubu /nemohl si ho nevšimnout/,o pár dní později mě na něj upozornila až hygienistka. I když je pan doktor milý a ordinace moderní,bohužel nemohu doporučit.
Velmi dobrý praktik. O všem informuje, je vnímavý a velký odborník.
Komunikativní, infurmuje pacienty o tom co se bude dít, je vnímavý.
Eva
S panem doktorem mám velmi dobré zkušenosti
Robert
vřele doporučuji