Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
J.N.
Doktor Chládek je kapacita ve svém oboru a já mu velice dĕkuji. Na začátku roku provedl náročnou operaci kyčle mé 17 leté dceři. Jsme z Prahy a tři roky jsme s ní jezdil, dalo by se říct po půlce republiky a nikde si s ní nevĕdĕli rady a do konce v Plzni nám doktora Chládka doporučili. Po operaci přišel doktor Chládek za dcerou na JIP a vše s ní konzultoval, poté mi ještĕ telefonoval, aby vše probral i se mnou. Na první pooperační kontrole znovu vše dceři i manželovi vysvĕtlil a probral s nimi, průbĕh operace a dceru pochválil za skvĕlou rehabilitaci.
Pro nĕkoho se může zdát jeho chování svérázné , čekací doba v čekárnĕ neúnosná, ale na kvalitu týkájící se zdraví hlavnĕ mého dítĕte si prostĕ počkám a výsledek určitĕ stojí za ten čas.
Jen mĕ mrzí, že dcera k panu doktorovi nechodila již od narození, určitĕ by se díky jeho péči od ranného vĕku dalo náročné operaci předejít.
Pane doktore DÍKY!!!
Barbora Pesek
Pan doktor byl velmi arogantní, okřikl mě při doptání se na synovu diagnózu, choval se velmi povýšeně a hrubě. Měl nevhodné poznámky o “matkách”, které nechápou, jak se mají v ordinaci chovat. Návštěvu v žádném případě nedoporučuji, odbornost nedokáži posoudit, chování bylo ale neprofesionální, hrubé a arogantní.
H. K.
Málo kdy se stane, že napíši hodnocení doktorovi, zde ale musím. S dcerou jsme k panu Chládkovi chodily na ultrazvuk kyčlí, návštěva vždy vypadala tak, že jsme přišly na objednaný čas a dvě hodiny čekaly, než pan doktor vůbec začal ordinovat a přišla na nás řada. Naposledy byl důvod zpoždění ten, že byl operovat. Tuto skutečnost nám sestra sdělila, když šla náhodou kolem a když jsem se šla na recepci zeptat, zda má aspoň informace, jak velké zpoždění bude, tak mi jinými sestrami bylo řečeno, že paní se bojí vyjít ven a řešit to (!). Vyšetření trvá asi tak 2 minuty, během kterého vás stihne seřvat, že nic neděláte správně, nepamatujete si, kde máte během vyšetření stát a ještě vtipkuje a přejmenovává vaše dítě. Dcera není plačtivé miminko, po poslední návštěvě a hrubém zacházení mi doma ještě 2 hodiny brečela. S dalším dítětem kamkoliv jinam !
Martina Antalová
Pán MUDr.Chládek, je T.O.P. medzi lekármi, skutočne odborník!
Moja operácia bola náročná, pretože som bola pokazená slovenským lekárom, a on ma zoperoval a skvalitnil mi život! Pán doktor je v prvom rade človek so srdcom na mieste, ktorý chce pomocť a je jedinečny, škoda, že na Slovensku nemáme pána doktora Chládka! Ja som veľmi vďačná a vážim si ho! Jediný lekár, ktorému dôverujem!
Operácia dopadla skvele, pooperácii počas pobytu vždy prišiel za mnou,a kontrola pred pár dňami tiež výborne dopadla,venoval sa a odpovedal mi na všetky otázky k mojmu pooeračnému zdravotnému stavu. Ja môžem len odporúčať!
Lucie Holatová
K panu doktorovi jsme chodili na kontrolu kyčlí se synem i s dcerou a pan doktor byl vždy vtipný a rychlý. Samozřejmě jsme si v čekárně počkali, na kyčle k němu chodí spousty maminek s miminkama tak měl vždy natřískanou čekárnu, ale když vzal první miminko tak to odsejpalo jedna báseň. Za nás pan doktor super!!!
Zahrádková Eva
Pan doktor je opravdový odborník. Jeho humor a způsob komunikace není pro každého, ale o tom není jeho práce, co se týče odbornosti, není lepšího ortopeda. Pokud máte problém, opravdu pomůže a proto tam člověk jde.
Khedi. V
Chodíme za panem doktorem s dítětem s vicečetnym postižením ( to znamená ze problém je velký a známe pana doktora více let) a mužeme jen chválit. Absolutní spokojenost a důvěra a vděčnost.
Maminkam s malými dětmi, které chodí na scrining kyčle přeji trpělivost. To za to stojí. Hlavně je důvěryhodný výsledek vyšetření.
Boris Savel
Dr. Chladek sa ujal operacie mojho jedinecho ochorenia panvy, ktoru by pravdepodobne kazdy iny nejako pokazil. Som mu vdacny za schopnost chodit znova bez bolesti a ciastocne sportovat. Bezkonkurencne jeden z najlepsich doktorov.
Sofia
Zatím nejhorší přístup v mém životě. Šla jsem za panem doktorem s miminkem na rutinní ultrazvuk kyčle. Dostala jsem na nej doporučení v porodnici, prý je špička. Nejsem schopna posoudit jeho znalosti, ale arogantní chování - ano. Vždy má v čekárně přes 20 maminek s menšími dětmi, které by měl přijímat už od 13 hodin, ale VŽDYCKY začíná až od 14 hodin. No, OK.. na maminky řve, je nepříjemný, arogantní a nejhorší je to, jak zachází s malými dětmi. Každé miminko strašně tahá za nozicky a je vidět, že nemá je rad. Napoprvé jsem u nej byla jako samoplatce a odmítl mi dat potvrzení o zaplacení, sice podle zákona musí. Nejhorší zkušenost, nikomu nedoporučuji
novakova6
Naprostý profesionál, pohodový, nechybi mu humor a dobrá nálada i při jeho vytíženosti. Po operaci velmi pozorná péče, velmi doporučuji
Dr.Eva Nováková
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze