POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ
Kartouzská 204/6, Praha 150 98Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (91)
R.Č.
Dvakrát a dost.Už po první zkušenosti jsem zvažoval jiného neurologa a dnes mě pan doktor přesvědčil že jsem po druhé chodit neměl.Opravdu nemám zapotřebí při svém zdravotním stavu nechat po sobě štěkat kde že mám doporučení a potřebnou dokumentaci.Na moje... ,,Děkuji pane doktore a nashledanou " mě odpověděl...,,To snad ani ne". Takové chování si nezaslouží opravdu nikdo.
Markéta Sch.
Po vynikajici zkusenosti s MUDr. XXXX, ktery ukoncil praxi, jsem se bala, ze dvakrat takovou kliku na pediatra mit nemuzu. A ono jo. Pani doktorka je laskava, mila, vstricna a trpeliva a je videt, ze ma deti proste rada. Rodice do niceho netlaci a vsechno vysvetli, aniz by si clovek pripadal jako neznala trubka :-) Doporucuji a dekuji!
Petra
Velice arogantní a povýšená lékařka i sestra. Po třech návštěvách jsem si musela najít jinou paní doktorku, protože jsem až útočné chování této lékařky psychicky neunesla.
Viktoria Pissareva
Profesionální přístup. Velmi milý personál. Skvělá komunikace online.
Ondřej
Vždy 100% výsledek, velmi příjemná upřímná a přímočará komunikace.
VV
Bohužel kvůli jednání její sestričkye nemohu hodnotit 100%. S nemocným dítětem mě už 2x vykázala, že už nemají čas. Pravidla ordinace pro nemocné jsme dodrželi, přišli včas, ale kvůli dlouhému čekání jsme "přesáhli" do hodin pro zvané.
K paní doktorce nemám jedinou výtku.
T.M.
Dokrorka je suprová, vyslechne vás ale nevykecává se, takže to odsejpá. Nic nezanedbavá ani nehrotí.
Je videt ze ma deti rada a zalezi ji na nich.
Ale je tu par veci co by se dalo zlepsit;
- Obe sestry maji trochu pristup "vsechno je problem" a ocekavaji ze vsechno automaticky vite i kdyz jste tam poprve, pritom info na webu zadne
- Cekarna se za poslednich 20 let nezmenila, ve skrinkach se povaluji ramy od obrazu, platba kartou nebo online objednani je tu sci-fi
- Nepouzivaji email, takze se vsim musite volat a casto to vyjde az na treti pokus. Myslim ze by pro vsechny strany bylo vyhodnejsi kdyby nemusely telefonovat behem vysetreni jineho pacienta, o GDPR nemluve..
Nada
Velmi arogantní doktorka žádná empatie, stará se o co nemá...
Kateřina S
Pan doktor je výborný doktor, který ví co dělá. Dva týdny zpět jsem podstoupila operaci kyčle, která je velmi náročná a nikdo z ostatních doktorů by to neudělali. Sice je na dvě etapy a musím podstoupit druhou kvůli tomu jak těžké to je ale po první etapě sedím dlouhou dobu, pokrčím sama koleno a s nohou mohu dělat různé pohyby. Pan doktor má svůj charakter, který ne každý pochopí a ano má problémy s časem v ordinačních hodinách ale je to fakt kapacita a za to jak mi spraví život to za to stojí. Je také ale starostlivý. Hned po operaci přišel za mnou na JIP a pak volal rodičům a vše jim řekl jak co dopadlo. Jsem s ním opravdu spokojená :)
Dana
Maminku doprovázím k paní doktorce již mnoho let a celou dobu máme jen ty nejlepší zkušenosti s přístupem, péčí a také s výsledky léčby. Jako pečující osoba cítím, že s touto paní doktorkou to společně zvládneme. Sestřička také vynikající.