Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Eva C.
Pan MUDr.Pokorný je opravdu mistr svého oboru.Má skvělý přístup k pacientům, vše vysvětlí, je pečlivý, šikovný a opravdu vyléčí. Pokud bych musela opět s něčím na operaci, tak jedině k němu! Velice mu děkuji.
Blanka Š.
Pan doktor je skvělý, při první návštěvě mi hned řekl co a jak. Nakonec mě operoval na Malvazinkách, a dnes, 5 měsíců po operaci palec úplně v pohodě, operace mi opravdu pomohla. Pana doktora mohu v klidu doporučit.
pacient
Před dvěma lety,po neustálých bolestech a návštěvách doktora v Benešově,injekcích a lécích proti bolesti,jsem navštívil Mudr.P.Pokorného na doporučení kamaráda na Zbraslavi v jeho ordinaci.Následovala mag.rezonance a za dva měsíce operace pravého ramene v nemocnici Na Malvazinkách.Na můj dotaz co s ramenem bylo,mi pan doktor řekl,utržená rotátorová manžeta a biceps?????Takže nějaké injekce v Benešově úplně na H...Moc děkuji Mudr.Pavlu Pokornému,za jeho péči, ošetření a uzdravenííí.
Václav Vogeltanz
Pan doktor Pokorný je podle mého názoru vynikajicí ortoped. Jezdím k němu do Prahy 150 km a nelituji toho. Od roku 2004 mi operoval již 8x a díky němu dneska chodím. ,,Opravoval,, mi přetrhané vazy, prasklou patelu, levé rameno a TEP levého a pravého kyčle.Podle mě je to ,,pan doktor,,. Je starostlivý, zejména po prodělaných operacích. Ještě jednou - děkuji pane doktora. Václav Vogeltanz, Poběžovice.
Josef Minařík
MUDr. Pavel Pokorný je špatný lékař. Umělé koleno mi před 9 lety naoperoval tak špatně, že mne dosud ve dne v noci bolí. Chodím jen o francouzských holích a nejsem schopen na nich ujít více než sto metrů, Ing.Josef Minařík,CSc
Anna Blaskova
endoprotéza funguje,děkuji pane doktore :-)
host
Pan doktor má trošičku svérázné jednání s pacienty, po operaci se na vás nepřijde ani podívat, a přetrvávajícím bolestem nevěří a nabídne pacientovi placebo léčbu doplňkových preparátů z letáčků farmaceutických firem, ačkoliv léky na danný problém existují. Jste-li starý/á, už to nemá zřejmě cenu Vám léky předepisovat, jste-li mladý/á, není důvod vám dát léky na pojišťovnu, když si můžete zainvestovat do nefungujícího placeba. Nakonec se musíte dostat k jinému lékaři, aby Vám pomohl.
Úžasný pan doktor....mohu jen doporučit, letos mi krásně odoperoval nohu, jsem mu vděčná. Má výborný přístup k pacientům, je milý, je zodpovědný a je profesionál....
Měla jsem v něj 100% důvěru a díky tomu jsem šla na operaci v klidu a bez stresu, kontroly u něj pro mě byly a jsou radost. Jen se u něj musí déle čekat, ale na tohoto doktora se čekat vyplatí!
Moc děkuji, pane doktore :)
Banková Lucie, Praha
zodpovědný,profesionální
operace kolene - přesná diagnostika problému, nemlžení, žádné nabádání k trpělivosti, že se koleno samo spraví, dobře provedená operace, vysoká odbornost
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze