Moskevská 1577/32, Ústí nad Labem 40001
Šrámkova 3, Ústí nad Labem 40011
Rembrandtova 382/6, Ústí Nad Labem-Město, Ústí nad Labem 400 01
Kdyby si pan doktor viděl na špičku nosu ,věděl by ,že pýcha předchází pád.Po odborné stránce bych ho doporučila ,až na nějaké vyjímky... léčí dobře.Po stránce lidské mu jde jen o jeho pověst a peníze.Pacienti jsou nositelé zisku.
Pan doktor mě operoval,vše dopadlo dobře a já mu jsem moc vděčná za péči a starostlivost.
Pana doktora Gerycha jen doporučuji, co se týká komentáře ,kde pisatelka píše o " píše...a o zisku"..tak pádu si je každký dobrý lékař, který pracuje dlouho a poctivě vědom, nebotˇpád na něj číhá každou minutu, což jistě zvláště člověk pracující v daném oboru ví.A pro lékaře jsou nositeli zisku pacienti,čím jiným by si vydělávalTak jen více takových lékařu, kteří klientkám dávají své soukromé telefonní číslo, nechají si volat i v době mimo pracovní a vycházejí jim vstříc.
K panu Gerychovi jsem přešla na základě výborných hodnocení na těchto stránkách. Byla jsem u něj zatím pouze jednou, proto nechci soudit jeho kvality. Možná byla moje očekávání příliš velká po všem tom hezkém, co je zde psáno, ale první návštěva pro mě byla zklamáním a odcházela jsem v rozpacích. Možná zrovna nebyl ten správný den. Pan doktor nenaslouchal a prakticky ani nemluvil (dost možná na tom měla podíl i přeplněná čekárna). Vždy když jsem začala mluvit o tom, co jsem potřebovala probrat, tak mě přerušil. Po několika pokusech jsem to vzdala. Divně jsem se cítila také proto, že jsem byla na preventivní prohlídce včetně ultrazvuku a ani jednou za celou dobu mi neřekl něco jako "všechno se zdá v pořádku". Co zjistil, to si zapsal, to bylo vše. Stejným způsobem probíhal vnitřní ultrazvuk, který jsem nikdy předtím nepodstoupila a trochu překvapeně jsem koukala, co to pan doktor na mě chystá. Zase bych čekala alespoň nějakou větu "teď uděláme ultrazvuk" namísto pouhého "tady se položte". Další škoda je, že v ordinaci ve Šrámkově ulici je pan doktor (pokud se něco nezměnilo) pouze ve čtvrtek. V případě nějakých potíží je to docela nemilé. Sestřička je velmi příjemná a ochotná. Ordinace mi připadala neosobní, holá. Prostředí by si jistě zasloužilo trochu nápadů na zpříjemnění pro lepší pocit pacientek a to zejména co se týká převlékacích kabinek. Pacientky se totiž připravují v čekárně za průsvitným závěsem a potom připravené čekají v čekárně, než přijdou na řadu. Raději bych volila rychlé převlečení za závěsem v ordinaci, pokud to nelze vyřešit jinak nebo by bylo pěkné, kdyby kabinky měly zavírací dveře a vstup přímo do ordinace. Něco jako má paní doktorka Hrbková, jejíž prostory čekárny a ordinace jsem viděla a tam se člověk cítí o 100 % lépe. Je to tam barevné, vyzdobené a skutečně intimní. Co se týká čekání, měla jsem štěstí, bylo přede mnou asi jen 5 pacientek a čekala jsem necelou hodinu. Ovšem po mně přišla další spousta žen a bylo nás v čekárně snad dvacet. Toho se děsím napříště. Nevím, v jakých intervalech jsou jednotlivé pacientky objednávány, ale chtělo by to zřejmě počítat s větším časovým prostorem.
výborný
je 1
N
Naďa
Výborný lékař který jako specialista nemá chybu . Je ochotný s perfektním přístupem k pacientkám. Všem doporučuji .
Lucie
Super lékař, který je vždy milý a příjemný a navíc vyhlášený odborník. Chodím k němu moc ráda.
```• • •
Vynikají gynekolog, mohu jen doporučit.
Hani
MUDr. Gerych je vynikající lékař, jeden z mála u kkterého se nemusíce cítit "trapně" ať již přijdete s jakýmkoliv problémem...