Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (7)
Tapisekk - Urbanová.
Za mě nejlepší ortoped, kterého jsem poznala. Vždy odcházím s dobrým pocitem, že se mi snaží pomoci. Jen díky tomuto lékaři, se mohu ještě stále v mých šedesáti letech, aktivně věnovat sportu. Více takových lékařů.
V.P.
Pan doktor Gerych, je opravdu člověk na svém místě! Velice empatický, vše vysvětlí, dokáže pomoct, úsměv na tváři a velké zkušenosti! Opravdu skvělý přístup, není co vytknout!
EV
Ultrazvukem asistované podvázání vypadalo na webu velmi lákavě a jeho absolvování předčilo mé očekávání. MUDr. Plzák má očividně v oboru velké zkušenosti; zásah byl precizní a bezbolestný, trval asi 15 minut a po chvíli odpočinku a testu jsem mohl odejít domů. Dva měsíce po zásahu nemám zatím nejmenší problém. Děkuji!
Není to úplně levné, ale vřele doporučuji.
Stopiaková
Moje lékařka mne zanedbala a nevěnovala pozornost mému problému.Skoro dva měsíce po revizi dělohy se mi nedostavila MS a jediná odpověď od předchozí lékařky byla, že jsem asi víc vyškráblá a že musím prostě čekat. Žádné vyšetření nic. Pan Gerych na problém přišel hned při prvním vyšetření. Skvělý přístup, pečlivost, naslouchá. Neměnila bych.
Vopalenska
Skvělý Mudr i ostatní personal.Pan doktor Madar při prvni mě návštěvě projevil opravdu pochopení s mými problémy,byl vstřícný, chápavý,i ostatní personál sestřičky,recepce,vše úžasné.
Marcela Vojtová
Vynikající ortoped, který mi již 3 x pomohl při zdravotních problémech, které řeším již delší dobu a nikdo si nevěděl rady. Nejhorší přístup byl v Krajské zdravotní . Pan doktor má zájem o pacienta, má lidský přístup a vřele doporučuji. V celém Ústí n.L. nenajdete lepšího, navíc je to sportovní lékař, takže s námi soucítí dvojnásob.
Spokojená pacientka Marcela Vojtová
Škaredá Mutace
Je to skvělý lékař, profesionální přístup, milý, parádně vybavená ordinace, prostě bomba. Jeho přístup je profesionální a zároveň lidský, věděla jsem, že jsem v dobrých rukách.