Dotazy od pacientů (19)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, rozhodně doporučujeme přijít na konzultaci. Je potřeba posoudit stav pokožky a navrhnout správnou léčbu. Klinika Altos
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, hormonální stránka ovlivňuje v mnoha směrech vzhled pokožky. Rozhodně bychom Vám doporučovali přijít na konzultaci, abychom mohli posoudit konkrétní stav pleti a navrhli vhodnou léčbu. Rozhodně,... Více
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, neváhejte se objednat na konzultaci. Je potřeba vidět, v jakém stavu je pokožka, abychom nasadili správnou léčbu. Jsme na Karlově náměstí 10, Praha 2.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, rozhodně nepodceňujte konzultaci u lékaře. Určitě není na místě, řešit tímto způsobem kožní problém. Pokud jste objednáni, je to v pořádku - doktorka posoudí stav, udělá vyšetření a podle toho... Více
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, doporučujeme přijít na konzultaci, abychom mohli posoudit stav a navrhnout léčbu.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Bylo by dobré přijít na konzultaci, abychom posoudili stav pokožky i problému a mohli navrhnout správnou léčbu, mastičku apod.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, přijďte určitě na konzultaci. Jen lékařka musí posoudit stav a navrhnout léčbu.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, určitě doporučujeme přijít na konzultaci. Naše ordinace funguje bez omezení. Je totiž potřeba, aby lékař posoudil stav a navrhl přesný postup léčby.
Karlovo nám. 10
Karlovo nám. 10
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, přijďte určitě na konzultaci s panem doktorem. Jsme na Karlově náměstí 10, Praha 2.