Dotazy od pacientů (41)
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
plísňové onemocnění nehtů léčím, na vyšetření neobjednávám, je možné přijít vždy od pondělí do čtvrtka v ordinačních hodinách.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
objednávat se nemusíte. Můžete přijít v ordinačních hodinách vždy od pondělí do čtvrtka. Jen upozorňuji, že v tomto týdnu mám dovolenou. Ordinace bude v provozu zase od pondělí 10.7.
Dr....
Dobrý den.
Tento týden mám dovolenou. Jinak od pondělí do čtvrtka můžete přijít bez objednání v ordinačních hodinách...v červenci v tyto dny vždy během dopoledne.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
bohužel během července a srpna ošetření tekutým dusíkem neprovádíme. Jinak se na ošetření od pondělí do čtvrtka objednávat nemusíte, tekutý dusík bude zase od 5.9.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
přijít můžete bez objednání od pondělí do čtvrtka, ale nyni mám dovolenou, budu až po 29.8.
Dobrý den.
Tento problém v ordinaci řeším, ale nyní jsem na dovolené. Budu až po 29.8. Na vyšetření můžete přijít bez objednání od pondělí do čtvrtka v ordinačních hodinách.
S pozdravem
Dobrý den
Mateřská znaménka běžne vyšetřujeme . Vždy od pondělí do čtvrtka, bez objednání, v ordinačních hodinách.
S pozdravem.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
zabýváme se i problémy se zarůstáním chloupků, řešíme hlavně důsledky. Na vyšetření můžete dorazit vždy od pondělí do čtvrtka bez objednání.
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Dobrý den, ano, tuto diagnózu léčime. Vždy od pondělí do čtvrtka bez objednání.
Dobrý den.
Můžete dorazit na vyšetření zítra, ve středu,od 10 do 15,30 nebo ve čtvrtek od 8 do 12 hod. V pátek mám objednané výkony a mezi nimi bohužel běžná vyšetření nestihnu.
Často kladené dotazy
Proč není možné se objednat?
Dobrý den. Kalendář není vidět, protože není žádné volné místečko/Do konce října/.