Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Michaela Anýžová
Dobrý den, chtěla bych se k Vám objednat, ohledně páteře, krční i bederní.. Děkuji. Anýžová Michaela.. Tel:, nemohu dohledat..
Kri
Po úrazu z 24.9.20 trpím bolestmi od pravé klíční kosti až k prstům pravé ruky. Nespím, špatně jím. . Díky hodině u pana doktora, konečně vím co mi je! S breklem jsem pana doktora musela obejmout , že nejsem žádný hypochondr, jak mi určití doktoři skoro naznačovali. Škoda, že takových doktorů není více, velice pečlivý, hlavně lidský, opravdu bych řekla kapacita. Moc jsem mu vděčná.
Jiri
V jeho péči jsem 33 let a za celou tu dobu bych panu doktorovi chtěl jen poděkovat za jeho profesionální až přátelský přístup.S pozdravem Hejtmanek Jiří,Černilov.
povolny.jan
Pan doktor má v dnešní době ojedinělý přístup - mimo rtg apod. si hlavně vytváří celkový obraz prostředí a návyků pacienta. V mém případě také odhalil příčinu bolestivého kolena, která spočívala v oblasti křížových obratlů. Změnou návyků, polohy sedačky v autě, uspořádáním kancelářské židle a monitoru a držením těla bolest zcela vymizela. V době předepisovačů léků po kartonech ojedinělý přístup! K výše uvedenému příjemné, věcné vystupování pana doktora a milá sestřička = 5 hvězdiček!
Jaroslav Kotek
I přes "nepřetržitý" provoz jednal pan doktor i sestra velmi vstřícně a trpělivě. Ochotně zodpověděl a vysvětlil dotazy. Jeho diagnosu artroskopický zákrok bezvýhradně potvrdil. Velice děkuji a vřele doporučuji.
J.K.
honza
Komunikace je výborná. Zajímá se o širší kontext, vše vysvětlí, poradí s ohledem na různé možnosti a okolnosti. Odborné hledisko neumím posoudit, jeví se mně jako kvalitní zkušený lékař.
Opakovaně jsem navštívila pana doktora,byla jsem velice spokojena,má zájem o pacienta,srozumitelně vysvětlí všechny problémy,pošle i k jinému specialistovi,udělá si na pacienta čas,krátká objednací doba a v neposlední řadě také velice příjemná sestřička. Panu doktorovi i sestřičce velice děkuji.
N.B.
Názory jsou pro mne velmi zajímavé - kromě 2 odkazů pacientů,které jsme pouze objednávali v čekárně /nebyli u nás vyšetřeni/ je poslední zápis znovu o případu, kdy pacienta směřujeme k vyšetření a léčbě specialistou-rehabilitačním lékařem, s kterým musím zlepšit zpětnou vazbu při nejasnostech či nezlepšování stavu. Většinou RHB léčbu rozepisujeme u nás a pak pacienta dále podrobněji sledujeme. Při bolestech rozhodně vhodné zkusit i volně prodejné léky z lékárny /Ibalgin,Paralen, náplasti Flector../. Neopomíjet praktického lékaře,který často provádí laboratorní vyšetření,zajistí léky proti bolestem,včetně injekcí, event.napíše doporučení specialistovi. Při delším trvání obtíží či alarmujících projevech vhodné provedení rtg snímků, nejlépe u ortopéda. Na ortopedii ošetřujeme samozřejmě i přesněji určené diagnózy, často i operujeme. Spolumajitelem Sanusu však nejsem a naše operace se zatím neplatí.Dr.Málek
Petr
Po dvou letech chození po doktorech jsem se dnes poprvé dozvěděl v čem spočívá moje diagnoza.
honza
příjemné, ale zároveň profesionální zacházení s pacienty. mohu vřele doporučit