Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolí

Z
Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný

chci moc poděkovat paní doktorce Michálkové z endokrinologie, že mě dne 10.4.2024 v mé složité situaci vzala i bez objednání k vyloučeni poruchy štítné žlázy.
Poděkování patří i sestřičce z její ordinace.
Ještě jednou moc děkuji.

Umístění: Poliklinika Třebíč - Lékařský dům, spol. s r.o. Jiný

Asi budu jidiný/á, ale s touto doktorkou nejsem jednoznačně spokojen/á. Chodím na endokrinologii již přes 10 let, a nejsem nijak extra poctivý/á v braní léků. Za celou dobu se moje léčba nezlepšila ale patrně ani nezhoršila. Kdybych léky nebral/a vůbec, doktorka si toho ani nepovšimne. Nová sestřička je sympatická, odběr krve od ni nebolí. Paní doktorka, by asi měla změnit přístup k pacientům. Dovolat se k ni buď na výsledky či pro radu, je obtížnější jak na nějakou zákaznickou linku. Nikde není uvedeno, zda má momentálně dovolenou.. V dnešní době, ve 21. století fungují i hlasové zprávy či automaty, které lze nahrát.

S paní doktorkou ani její sestřičkou nemám sebemenší problémy. Obě jsou ochotné, příjemné, paní doktorka mi vždy vše detailně vysvětlí.

Paní doktorka mi příjde trošku laxní, ale oboru asi rozumí. Doufám :) Za to sestra je na ranu!! Pokud tam příjdete jako nový pacient, tak si myslím, že s paní doktorkou se ani neuvidíte, protože Vás odradí přístup sestry, která je neuvěřitelně protivná a líná.

S odvedenou prací p. doktorky Michálkové i její sestry jsem spokojená moc!!

B

Paní doktorka je vcelku v pohodě, sestra je neuvěřitelná fúrie, moderní technologie jí nic neříkají, zvednout telefon a zavolat pacientovi je nadlidský výkon. Měla by změnit sestru je na pacienty drzá.

Doporučuji, paní doktorka a její sestřička svojí práci rozumí

Paní doktorka Michálková se mi jeví jako sympytická, usměvavá, ochotná profesionálka. S její péčí a péčí její sestřičky jsem naprosto spokojená. Děkuji.

Paní doktorka se mi nelíbí z profesionálního
hlediska,zdá se mi, že neprojevuje dostatečný
cit a pochopení vůči pacientům.