Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

09/2006 – 06/2011 - Ukrajinská lékařská stomatologická akademie,Poltava
Obor: Stomatologie, Forma studia: prezenční
SZZk – květen 2011
Kvalifikace: lékař-stomatolog

2012- Člen České Stomatologické Komory

2014 - Rozhodnutí o uznání zahraničního vysokoškolského vzdělání v oboru lékařství
(stomatologie)

Smlouvy se zdravotními pojišťovnami:
111 - VZP,
201 - Vojenská ZP,
205 - ČPZP,
207 - Oborová ZP,
213 - Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Umístění: DENT MEDICO s.r.o. Jiný

Už prvá návšteva bola 50/50 necítila som sa úplne prijemne, pôsobilo to na mňa, ako by to doktorku obťažovalo. Stresovala ma tým, že si musím dať spraviť strojček aj keď som povedala niekoľko krát, že o to nemám záujem. Nátlak mi nie je príjemný. Ale aj tak sme dohodli riešenie nejakých kazov. Mala som dohodnutý termín a deň pred mi bol zrušený z dvovodu choroby doktorky (to je pochopiteľné) ale napísali, že ma budú kontaktovať s náhradným termínom. Kontaktovanie sa odohralo štýlom, že mi pozdejšie odpoledne volala sestrička, či môžem na druhý deň ráno. Taký termín pre mňa nebol vyhovujúci a veľmi arogantným hlasom mi povedala, že ma teda bude kontaktovať znovu. Už sa nikdy nikto neozval.
Celkovo mám z toho len nepríjemne pocity a pri takých cenách, by som očakávala trochu lepší prístup. Ja som kliniku z toho dvovodu znovu nekontaktovala a budem radšej hľadať iného zubára. Trvalo dlho kým som sa odhodlala kontaktovať a dohodnúť si návštevu zubára, toto mi cely proces zase predĺžilo.

Umístění: DENT MEDICO s.r.o. Jiný

Nedoporučuji. Neprofesionální. Neodborné. Nepřijemné.

Příjemná, přesto profesionální zubařka s lidským přístupem k pacientovi. Dokáže vyjít vstříc pacientovi a jeho potřebám. Má smysl pro humor a se sestrou Míšou tvoří bezvadný tým. Ač to zní neuvěřitelně, tak na návštěvu v její ordinaci se i těšíme.
Vděční pacienti Milan Ludvík a Petr Kuchynka

Amazing doctor! Never feel any pain, even while she injects anaesthesia. Fluent English and excellent team up with the nurse. Recommended!

G

Vřele všem doporučuji. Obešla jsem předtím mnoho ordinací.
Ve většině z nich převažují komerční aspekty.
Paní doktorka má lidský přístup. Je pečlivá ,svědomitá a odvádí kvalitní práci.
Golovinská

paní doktorka je rázná, ale správná, sice po první návštěvě nemůžu moc soudit, ale udělala na mě bezva dojem =)

Veľmi sympatická zubárka, max. ochota, ústretovosť, kvalitne odvodená práca. Môžem každému len odporučiť. Super !!!