Obor: Stomatologie, Forma studia: prezenční
SZZk – květen 2011
Kvalifikace: lékař-stomatolog
2012- Člen České Stomatologické Komory
2014 - Rozhodnutí o uznání zahraničního vysokoškolského vzdělání v oboru lékařství
(stomatologie)
Smlouvy se zdravotními pojišťovnami:
111 - VZP,
201 - Vojenská ZP,
205 - ČPZP,
207 - Oborová ZP,
213 - Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Petra
Už prvá návšteva bola 50/50 necítila som sa úplne prijemne, pôsobilo to na mňa, ako by to doktorku obťažovalo. Stresovala ma tým, že si musím dať spraviť strojček aj keď som povedala niekoľko krát, že o to nemám záujem. Nátlak mi nie je príjemný. Ale aj tak sme dohodli riešenie nejakých kazov. Mala som dohodnutý termín a deň pred mi bol zrušený z dvovodu choroby doktorky (to je pochopiteľné) ale napísali, že ma budú kontaktovať s náhradným termínom. Kontaktovanie sa odohralo štýlom, že mi pozdejšie odpoledne volala sestrička, či môžem na druhý deň ráno. Taký termín pre mňa nebol vyhovujúci a veľmi arogantným hlasom mi povedala, že ma teda bude kontaktovať znovu. Už sa nikdy nikto neozval.
Celkovo mám z toho len nepríjemne pocity a pri takých cenách, by som očakávala trochu lepší prístup. Ja som kliniku z toho dvovodu znovu nekontaktovala a budem radšej hľadať iného zubára. Trvalo dlho kým som sa odhodlala kontaktovať a dohodnúť si návštevu zubára, toto mi cely proces zase predĺžilo.
Mag. K.
Nedoporučuji. Neprofesionální. Neodborné. Nepřijemné.
Petr K.
Příjemná, přesto profesionální zubařka s lidským přístupem k pacientovi. Dokáže vyjít vstříc pacientovi a jeho potřebám. Má smysl pro humor a se sestrou Míšou tvoří bezvadný tým. Ač to zní neuvěřitelně, tak na návštěvu v její ordinaci se i těšíme.
Vděční pacienti Milan Ludvík a Petr Kuchynka
Murat Hakan
Amazing doctor! Never feel any pain, even while she injects anaesthesia. Fluent English and excellent team up with the nurse. Recommended!
Golvinská
Vřele všem doporučuji. Obešla jsem předtím mnoho ordinací.
Ve většině z nich převažují komerční aspekty.
Paní doktorka má lidský přístup. Je pečlivá ,svědomitá a odvádí kvalitní práci.
Golovinská
Romi
paní doktorka je rázná, ale správná, sice po první návštěvě nemůžu moc soudit, ale udělala na mě bezva dojem =)
Váš účet byl odstraněn
Veľmi sympatická zubárka, max. ochota, ústretovosť, kvalitne odvodená práca. Môžem každému len odporučiť. Super !!!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze