O nás
Specialisté
DENT MEDICO s.r.o.
Sokolovská 84-86, Praha 18600Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (8)
Petra
Už prvá návšteva bola 50/50 necítila som sa úplne prijemne, pôsobilo to na mňa, ako by to doktorku obťažovalo. Stresovala ma tým, že si musím dať spraviť strojček aj keď som povedala niekoľko krát, že o to nemám záujem. Nátlak mi nie je príjemný. Ale aj tak sme dohodli riešenie nejakých kazov. Mala som dohodnutý termín a deň pred mi bol zrušený z dvovodu choroby doktorky (to je pochopiteľné) ale napísali, že ma budú kontaktovať s náhradným termínom. Kontaktovanie sa odohralo štýlom, že mi pozdejšie odpoledne volala sestrička, či môžem na druhý deň ráno. Taký termín pre mňa nebol vyhovujúci a veľmi arogantným hlasom mi povedala, že ma teda bude kontaktovať znovu. Už sa nikdy nikto neozval.
Celkovo mám z toho len nepríjemne pocity a pri takých cenách, by som očakávala trochu lepší prístup. Ja som kliniku z toho dvovodu znovu nekontaktovala a budem radšej hľadať iného zubára. Trvalo dlho kým som sa odhodlala kontaktovať a dohodnúť si návštevu zubára, toto mi cely proces zase predĺžilo.
Mag. K.
Nedoporučuji. Neprofesionální. Neodborné. Nepřijemné.
Adéla Kelbichová
Naprosto dokonalá extrakce dvou zubů moudrosti. Zákrok byl úplně bezbolestný a velmi rychlý, do 15 min jsem byla venku z ordinace. A k tomu všemu pan doktor i sestřičky vtipní, příjemní, usměvaví. Můj strach z trhání zubů tak díky této návštěvě zmizel, děkuji moc!
Standa
Paní doktorka je určitě jednička ve svém oboru a věřím, že hodně pacientů je u ní spokojených. Mě bohužel nesedl její přístup k pacientům a plně souhlasím s komentáři níže. K paní doktorce jsem se dostal přes mého starého lékaře, který bohužel končil. Vyšetření vždy doprovází komentáře a řeči na mou osobu. Paní doktorce zcela chyb empatie a profesionální jednání na které jsem jak v businessu tak i u lékaře zvyklí.
Ošetření je vždy trochu dražší ale na pražské poměry standard. Pokud však váháte kde peníze utratit doporučil bych jiného zubaře.
Renata Š.
Paní Kotalíková je profesionálka s velmi příjemným vystupováním. Je ohleduplná pokud je Vám něco nepříjemné. Na dentální hygienu k ní chodím minimálně 8 let a když změní pracoviště, tak jdu věrně s ní a to kamkoliv. Děkuji!
Ole
U pani doktorky jsem byl na konzultaci. Cela konzultace byla velmi emotivni zakoncena kvantitativnim odhadem pravdepodobnych nakladu na radu osetreni.
Celkove chovani bylo neprofesionalni, doprovazeno irelevantnimi recmi.
Pokud jdu na konzultaci za kterou platim ocekavam profesionalni chovani, objektivni komentare, fakta a racionalni rozhodovani.
V danem pripade bylo citit prodej sluzeb nikoliv pomoc pacientu.
Nedooporucuji.
Filip Horacek
Nechal jsem si u paní doktorky zhotovit celou horní dutinu ústní pomocí fazet metodou Cerec. Musím říct že paní doktorka je velice profesionální.
Dokonce Vám řekne kdy by jste se měl připravit na bolest, co zrovna dělá a ráda Vám vše vysvětlí. Paní doktorka je velice milá, stejně tak jako její asistentka. Obě jsou moc vtipné.
Cena kliniky je třeba vyšší, ale zná svou cenu. Pokud jdete na nějaký zákrok takový, nebojte si připlatit.
Vřele doporučuji!
Marek
Milý, sympatická a velmi profesionální dentální hygienistka. Děkuji za osvětu jak se správně starat o chrup a těším se naviděnou! A ano, stále už měsíc v kuse používám mezizubní kartáček! :D
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze