Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
M.Š.
Pokud chcete jít najisto a neztrácet čas a peníze, tak doporučuji Pronatal. Dr. Mardešičová je vynikajicí odborník na IVF, empatická a ochotná pomoci. Naslouchá individuálním potřebám klientů. V průběhu léčby byla kdykoliv k dispozici ať už na emailu či telefonicky. Oceňovala jsem také bezproblémový výdej léku v lékarně za dobrou cenu. Nemůžu opomenout bezchybnou práci embryologů, kteří byli se mnou v neustálém kontaktu. Za mě léčit se v Pronatalu je výhra. První cyklus byl hned úspěšný. Jsem vděčná za péči a trpělivost paní doktorky Mardešičové a tímto jí ještě jednou ze srdce děkuji.
HV
Paní doktorka nám pomohla, vysvětlila. Paní doktorku beru jako opravdového odborníka ve svém oboru.
Díky empatii paní doktorky byla naše léčba mnohem jednodušší. Velké díky.
KK
Arogantní, neempatická... Jako odborník možná dobrá, ale v tomto oboru je opravdu pro pacientky důležitý lidský přístup. Ten u této lékařky nehledejte, po návštěvě ordinace popřemýšlíte, zda-li nezměnit kliniku!!!
Misa
Pani doktorka je prijemna, profesionalni a zna svoji profesi. Vzdy mne pomohl vyresit zdravotni problem.
Petra
Jedná se o lékařku, na které jde vidět, že svou práci a hlavně lidi nemá vůbec ráda. Člověk má pocit, že ji velmi obtěžuje. Není lidská, což zrovna v tomto oboru považuji za velmi důležité, vzhledem k důvěře. Navíc je velmi arogantní.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze