Gynekologie Více

Na Dlouhé mezi 4/12, Praha 147 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Pojišťovna VZP, a.s.
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (18)

MUDr. Nicole Mardešićová • Jiný

Paní doktorka Mardešićová je velmi zkušená lékařka a její odborný přístup nám dodal jistotu po celou dobu léčby. Vše vždy pečlivě vysvětlila a navrhla jasný plán postupu. Díky její preciznosti a profesionalitě jsme měli pocit, že jsme v těch nejlepších rukou.

MUDr. Nicole Mardešićová • Jiný

Díky paní doktorce Mardešićové dnes čekáme naše vytoužené miminko. Je to nejen zkušená odbornice, ale hlavně člověk, který se skutečně stará a podporuje. Jsme jí nesmírně vděční.

MUDr. Nicole Mardešićová • Jiný

Paní doktorka je úžasná odbornice s lidským přístupem. Díky její péči a empatii jsme se po letech dočkali vytouženého miminka. Děkujeme z celého srdce!

MUDr. Nicole Mardešićová • Jiný

Pni doktorka je opravdu profi ve svém oboru. Nikdy se mi nestalo, že bych čekala na kontrolu více než 5 min. Vždy mi všechno podrobně vysvětlila a cítili jsme se u ní vždy velmi příjemně

MUDr. Nicole Mardešićová • Jiný

Ráda bych se podělila o svou velmi pozitivní zkušenost s klinikou PRONATAL, kde jsem podstoupila léčbu neplodnosti. Od první návštěvy jsem cítila velkou profesionalitu, vstřícnost a lidský přístup celého týmu. Zvláštní poděkování bych chtěla vyjádřit paní MUDr. Mardešićové, která mě léčbou provázela.

Paní doktorka Mardešićová je nejen vynikající odbornice, ale také nesmírně empatický a citlivý člověk. Vždy vše trpělivě vysvětlila, odpovídala na mé dotazy a byla mi velkou oporou v náročných chvílích. Díky jejímu přístupu a pečlivé péči jsem měla pocit, že jsem v opravdu dobrých rukou.

MUDr. Nicole Mardešićová • Jiný

Vřele doporučuji IVF kliniku Pronatal, paní doktorku Mardešicovou. Byla nám s velikým hodnocením doporučena a nesklamala! Příjemná, vstřícná i v hodinách, kdy ještě neordinovala, tak se přizpůsobila a vzala nás. Absolutně profesionální přístup od prvního setkání, až do teď. Musíme jenom pochválit profesionální přístup k pacientům. Tak, jak my sme dostali doporučení, tak posouváme dal, aby byli i jiné páry spokojené! Děkujeme.

MUDr. Nicole Mardešićová • Jiný

Bohužel se musím přidat k negativním názorům. Paní doktorka není vůbec empatická, komunikuje velmi necitlivě a je arogantní. Navíc zpochybňuje práci svých kolegů, což je dle mne velice neprofesionální. Kvůli této paní doktorce jsme přešli do jiného centra.

N
    MUDr. Nicole Mardešićová • Jiný

Paní doktorka Mardešičová je arogantní, neempatická, chová se nadřazeně a rozhodně by neměla jednat s pacienty, jelikož její chování je otřesné. Kvůli ní jsme nakonec centrum opustili. Za rok a půl co jsme zde byli nás, tedy mě, rozhodila natolik, že jsme s miminkem asi rok museli počkat, protože jsem byla z jejího jednání a jednání všech v centru úplně na dně. Pokud se chcete vyhnout tomu, že Vás někdo bude ponižovat, chovat se k vám s despektem, tam se této paní vyhněte obloukem. Moje kamarádka měla z centra úplně stejné zkušenosti, naštěstí jsou nejen v Praze i super centra, kam jsme pak přešli a úplně jsme se divili, že po této velmi špatné zkušenosti jsou i skvělá centra, kde jsou hodní a milí lékaři i ostatní zaměstnanci. S touto paní lékařkou je úspěch na klidný cyklus, kdy klid byl přesně to, co nám chybělo, utopie. Pryč od ní i celého centra.

MUDr. Nicole Mardešićová • Jiný

Pokud chcete jít najisto a neztrácet čas a peníze, tak doporučuji Pronatal. Dr. Mardešičová je vynikajicí odborník na IVF, empatická a ochotná pomoci. Naslouchá individuálním potřebám klientů. V průběhu léčby byla kdykoliv k dispozici ať už na emailu či telefonicky. Oceňovala jsem také bezproblémový výdej léku v lékarně za dobrou cenu. Nemůžu opomenout bezchybnou práci embryologů, kteří byli se mnou v neustálém kontaktu. Za mě léčit se v Pronatalu je výhra. První cyklus byl hned úspěšný. Jsem vděčná za péči a trpělivost paní doktorky Mardešičové a tímto jí ještě jednou ze srdce děkuji.

Doc. MUDr. Tonko Mardešić • Jiný

Bez empatie, nedostatek informací, maskování chyb ostatních, arogantní chování.