Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Ema Doležalová
Je to lékařka s velkým L.
Kéž by byli takoví lékaři i v nemocnicí nebo kdekoliv jinde .
A také musím i říci že nejen paní doktorka ale i sestřička je úžasná.
Obdivuji jak zvládá komunikovat i s lidmi kteří jsou nepříjemní tak s nadhledem a úsměvem na tváři.
Děkuji Vám ženy že existuje tě.
B.Drejnarová
Jsem velice spokojená s přístupem paní doktorky ,ale i sestřičky. Obě vás přivítají s úsměvem . Příjemné prostředí , můžete se v klidu svěřit se svým problémem a vždy poradí - pomůže. Je to člověk na svém místě.
Chodím k ní ráda . Jsem jí vděčná za mnoho . Slova jsou zbytečná, její péče mluví za vše. Moc jí děkuji.
Lucie P.
Je to ta nejlepší doktorka, kterou jsem kdy měla možnost poznat. Je velmi pečlivá a starostlivá. její milé vystupování je díky vstřícnému a vlídnému vystupování velmi příjemné a lidské. Člověk se u ní necítí jako pacient číslo x, ale přirozeně, tak jak by se chtěl cítit v každé ordinaci. Ráda bych dodala, že i nynější sestřička má přesně ty vlastnosti, které dodávají ordinaci ten nej dojem.
vlastimilvyslouzil
pani doktorka je velmi milá ,poradí a je velmi pečlivá, odborník na svém místě. A zkuste si vážení pacienti zajít k jinému lékaři ,a uvidíte jakou dobu tam budete čekat na ošetření.
Ladislava D.
velice prijemna,mila a odbornice,jsem spokojena,nikdy bych nemenila,preji ji aby se ji darilo,skoda jen ta cekarna plna lidi
Richard Marvan
Absence nezbytné odbornosti! POZOR: Schopná předepsat léčivý přípravek s účinnou látkou, na kterou je pacient přecitlivělý a vyvolává u něj závažnou alergickou reakci. Informace o této přecitlivělosti měla lékařka k dispozici v několika lékařských zprávách z vyšetření na specializovaných pracovištích. ZÁSADNĚ NEDOPORUČUJI!
jankovskypetr
Neskutečně dobrá doktorka! Takového profesionála aby člověk pohledal. Po lidské i odborné stránce 1*. Nevýhoda je sice delší fronta v čekárně, ale není se čemu divit.
Tereza88
Velice příjemná a milá paní doktorka. Oceňují její profesionální a citlivý přístup. Vše vysvětlí. Velice doporučuji! Akorát se u ní dlouho čeká v čekárně :-((
Kašparová
Asi jsem měla a mám štěstí.Paní doktorka je vynikající a před ní jsem měla pana doktora Pribiše a ten byl také vynikající.Více takových lékařů.Kašparová
Tato pani doktorka nejlepší co ze skutečnosti znám je člověk na svém místě a vzor pro všechny lékaře, kteří mají jen diplom a vstach k lidem jim chybí. Je to naše zlatíčko.