Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Poliklinika II Hradec Králové Jiný

Hrozný lékař ani na se vás pořádně nepodívá léky píše jednou za dva tři měsíce jenom samé marodky to je vše

Umístění: Poliklinika II Hradec Králové Jiný

Jediná výhoda u tohoto "doktora" je, že to rychle odsýpá (v průměru 4-5 min na pacienta), protože Vás vlastně pošle hned domů, že Vám nic není. Pravděpodobně nejhorší doktor v HK. Lečí Vás stylem "to mám taky, to je ze stresu", tady máte nějaký prášky nebo ještě lépe prostě si nestěžujte. Mít zdravotní problémy je přece normální. Absolutně nedá na názory odborníků. Všechno ví totiž nejlépe. Při poslední návštěvě mně z rehabilitace na záda (kterou jsem si sám zařídil skrz jiného odborníka (tenhle by mne totiž v životě nikam neposlal)) poslali, ať si zajdu k němu pro žádanku na vyšetření zad(rentgen, nebo lépe magnetickou rezonanci).Na rehabilitaci mi šikovná praktikantka povídala, že si myslí, že toto pouhým cvičením nezlepším. Jak myslíte, že to dopadlo? Uslyšel jsem jen, že jsem se zbláznil, že to jsou nejdražší vyšetření a že mě rozhodně nikam posílat nebude. Doporučil mi abych cvičil a chodil plavat. Pane "doktore" já už přes 2 roky aktivně cvičím každý den a každý den mne bolí záda. Možná by v tomto případě neuškodilo poslat mně k opravdovým odborníkům. Lituji všechny, co s ním mají podobné trápení. Momentálné hledám opravdového doktora.

Umístění: Poliklinika II Hradec Králové Nemoc

Občas obdivuji schopnost pana doktora předepisovat léky aniž by zkontroloval pacienta.
Minule jsem k němu šla s tím, že mi 2 dny nebylo dobře, měla jsem horečku, silný kašel a byla jsem celkově unavená. Neuposlechnul si mě a rovnou mi napsal sirup na kašel, i když jsem mu říkala, že už beru.
No a takhle nějak vypadá kontrola u pana doktora. Přijdu k němu, řeknu mu, co mi je a on mi napíše nějaký recept a nashle. Nejspíš má rentgenové oči, když mě nepotřebuje vyšetřit. A jeho ordinace? Je to spíš stará kancelář než pracoviště doktora.

S panem doktorem i se sestřičku sem velice spokojená. Vždy mi ve všem vyšel vstříc a nikdy nic nezanedbal jak píšete v předešlých hodnocení. Dojíždí k němu lidé i 40km daleko. Komukoli muzu jen doporučit.

E

Pan doktor je velice mily, komunikativni, ochotny a vstricny. Tak uzasny pristup jsem jeste nikdy nevidela. Jsem velice rada, ze jsem zacla chodit prave k nemu. A to ani nezminuji opravdu milou sestricku. Hned mi ukazala kam na jake vysetreni jit a popsala nejlepsi cestu. Pokud tedy budete hledat kvalitniho lekare v HK urcite doporucuji.

Y

Paní nebo slečno, autorko komentáře z 14 červen 2011, pokud Špliňovi nedáte žádné hodnocení, počítač mu automaticky přidělí 3 hvězdičky, což jsou 3 body z 5ti, čímž mu vlastně dáváte hodnocení kladné, čili nadprůměrné. Z vašeho komentáře soudím že ho nechcete oznámkovat jako "dobrého doktora", čili doporučuji chybu napravit. A pokud se divíte že váš oslovuji "paní nebo slečno", pokud tápete, jak jsem vlastně přišel na to že jste ženského pohlaví, ne nejsem žádná vědma, jen jsem to vydedukoval vzhledem k té zmínce o vaječnících. Takovéto sofistikované metody alespoň co do lékařské diagnostiky doktor Špliňo není a nikdy nebude schopen.

Pan doktor byl velice příjemný a moc mi pomohl. Hlavně díky němu jsem se uzdravil. Děkuji

Pan doktor je velice mily, ale to nestaci...pred 14 dny bez jakehokoliv vysetreni poznal, ze mam klasicky zanet mocaku, jen podle toho, ze jsem mu rekla, ze casto chodim na zachod a boli me podbrisek. Nikam me neposlal, ani na me nesah. Zitra mi vezmou obrovskou cystu i s vajecnikem.

Tohoto doktora hodnotím jako vstřícného, se zájmem o pacienta.Velmi mi pomohl Mohu jenom doporučit.

S panem doktorem sem se setkal na pohotovosti. Jediný pohled do krku bylo celé vyšetření (nic víc). V lékařské zprávě sem se následně dočetl, že krk lehce zduřelý, poslech byl čistý, tlak v normě, uzliny nezvětšené atd. Dg. zánět horních cest dýchacích, ale přesto mi dal ATB a prášky na kašel, který sem vůbec neměl.