MUDr. Milena Pavlisková

Ortoped Více

Ostrava 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Z
Umístění: Poliklinika Hrabůvka s.r.o. • Chondró...Víceza střední hrudní páteře Méně

MUDr. Milena Pavlisková mne sice s mým ortopedickým problémem odeslala na neurologii a neurologa jsem hledala rok, ale jinak mohu ji dát 1*. Za komunistů jsem tam docházela s nemocnými dětmi a tedy jsem plně informována jaký korzet si koupit na zborcenou hrudní páteř. Také, když se mi k tomu přidala skolióza, tak jsem si vybavila vzpomínka, že jedno z mnou léčených dětí nosilo podpatěnku. Díky paní doktorce nemám výhřez plotýnek, čelím zlomenině krčku či kolena korekci namáhanější nohy. Je skvělá odbornice. Škoda, že dnes jsou škrty ve zdravotnictví a revizní lékaři pojišťovem se povýšili na Pány Bohy. Paní doktorka dokud nebyli, byla ten nejmilejší a nejpředvidatelnější zástupce svého oboru. :-) * :-)* :-)

R
Umístění: Poliklinika Hrabůvka s.r.o. • Dcera

U p. dr. Pavliskove jsme byli se 4mes dcerkou na kyčle, první měsíc bylo vše vpořadku a najednou další kontrola byla špatná, že údajně nemá vyvinuté kloubní jamky. Pani doktorka nás poslala na rtg, už to se mi nelíbilo ale prý je to nutné a poté i když na snímku nebylo nic zlého, nám nasadila řemínky a že po 6 týdnech se zkontroluje. Po velkém křiku malé jsme se rozhodli po 2dnech vyhledat jiného ortopeda a ten se velmi divil že máme řemínky. Kloubní jamky má plně vyvinuté a kyčle taky vpořadku. Ještě bych chtěla dodat že jak jsem z ordinace vyšla s malou já v reminkach tak vyšly po chvíli i další 2maminky.jako by to "paní doktorka" dávala každému druhému dítěti preventivně. Ale neuvědomuje si že jim velmi ubližuje a trápí jak děti tak maminky. Měla by zvážit ukončení své lékařské kariéry a nastoupit konečně do důchodu a praxi nechat zkušenějším.

Číslo ověřené

Nerada píšu negativní hodnocení - chci spíš, ať je to trochu varování pro ty, kteří zde budou trochu odbyti. Paní doktorku jsem měla ráda a vždy se k nám chovala hezky (když jsme chodili s malými dětmi na kyčle), ale když šlo o dospívající dceru, u které jsme si všimli skoliózy, byli jsme dost odbyti slovy: no, chodíš jak postižená, narovnej se ... a když se při ohnutí ukázalo, jak má jednu stranu zad vypouklou, paní doktorka dceru po zádech poklepala, srovnala si ji tak, aby to vypadalo rovně a okomentovala to, že to má dobré ... Bohužel jsme to tak vzali a nehledali názor ještě někoho jiného a dcera je dnes dospělá, má skoliózu jak brno, propadlou jednu stranu hrudníku a pěkné bolesti. Tak jen píšu jako varování, že někdy je asi dobré konzultovat i někde jinde. Samozřejmě nezpochybňuji, že paní doktorka jistě mnohým lidem velmi pomohla, ale my jsme se bohužel nechali příliš jednoduše odbýt a nebyli jsme důslední.

S touto lékařkou mám také velmi špatné zkušenosti.
Měla jsem dva roky velké bolesti, lékařka mi opakovaně jen píchala obstřiky, bolesti nepovolovaly, léky od bolesti nepomáhaly a když jsem jí to říkala, tak jsem se dozvěděla, že obstřik pomůže každému a že jsem v podstatě simulant.
Také proběhly nějaké urážky i výsměch od sestry.
Poté už jsem si našla nového ortopeda, také novou lékařku na neurologii. Byla jsem odeslána na CT a testy, na revmatologii a poté už mě léčili boreliozu.
Bohužel, kdyby tato lékařka byla co k čemu, nemuselo to trvat tak dlouho a nemuselo to být s následky.

N

Chtěla bych se podělit o zkušenosti mojí maminky s touto paní "doktorkou".
Moje mamka k ní několik let chodila s bolestmi v kloubech - především kyčle, kolena, poté se přidala i ramena. Doktorka to řešila pouze injekčními obstřiky. Mamku nikdy nikam neposlala - žádné rtg, nic. Na žádost mojí mamky, jestli by jí mohla udělat rtg, CT či nějaké vyšetření a zjistit, z čeho ji především kyčle tak šíleně bolí, tak ji vlažně odvětila, že je to zbytečné a injekce jí stačí (po injekcích ale mamku klouby bolely první dva dny ještě víc..)
Poté nám už došla trpělivost, mamka zašla k jinému ortopedovi a ten už při pohledu na mamku věděl, co se děje - má totiž akromegalii, což je nemoc viditelná i zevně (velké koncové části těla jako jsou ruce, nohy, nos, rozšířený obličej), k tomu zvětšené orgány apod.. Každý ortoped by to sakra poznal už od pohledu, ale paní "doktorka" nikoli. Proto to pro mě není vůbec žádný odborník a kdyby mamka měla k ní docházet dál, tak už by nemusela být naživu..
Díky výbornému ortopedovi z FNO se o maminku začali starat, zjistili, že dle CT má adenom hypofýzy na mozku (k tomu se u mamky přidružila právě ta akromegalie, kterou pozná každý dobrý ortoped) a již dvakrát prodělala operaci. Od operace ji kyčle ani ramena nebolí a k této doktorce by zašla jenom proto, aby jí z plna hrdla řekla, co nepěkného si o ní myslí.

Tuto paní doktorku chci zažalovat za zanedbání péče. Je to nejhorší ortoped v ČR!!! Když mému synovi bylo 6 měsíců, chtěla ho rentgenovat a tvrdila nám, že má špané kyčle. Instinktivně jsem tomu nevěřila a zařídila si kontrolu u primáře Jelena v Třinecké nemocnici. Ten mi potvrdil, že synovi kyčle jsou v pořádku a nepotřebuje ani široké balení a že paní Pavlísková už patří dávno do důchodu. K tomuto vyjádření se stavěla velice negativně a arogantně. řekla jsem jí, že mě trýpí synova křivá levá noha. Dostala jsem odpověď, že spousta miminek má křivé nohy a že se to srovná. V roce mi řekla, že mám kupovat kvalitní obuv a ta nožička se spraví. Když synovi byly necelé 2 roky, tak se vyjádřila, že máme doma Xmena a že s tím se nedá nic dělat, že je to dědičné, že hold někdo má nohy do O a někdo do X. Paní doktorce jsem nevěřila, jelikož kolena sice u sebe měl, ale hoelní kost byla do O a tak jsem požádala synova pediatra, jestli mi může doporučit jiného ortopeda a nebo jestli si ho mám najít sama. Dostali jsme žídanku na tech. ortopedii. Tam nám potvrdili, že se opravdu nejedná o nohy do X a že ta pravá nožička se skřivila na zíkladě toho, jak chodí. Že kdyby se to řešilo v roce, tak by k pokřivení pravé nohy vůbec nedošlo. Takže levá nožička se bude muset rovnat na 2X a u pravé bude stačit snad jen jedno období. Syn dostal ortézy na obě nohy a přepokládá se, že je bude mít cca do 4let jeho života. Takže žádné vstávání v noci na záchod, školka atd.. Děkujeme paní Pavlísková. Asi se jevyšší čas zavřít ordinaci!!!

Je mi 20 let a u této paní doktorky jsem byla poprvé. Nikdy jsem se nesetkala s tím, aby jsem po 4 hodinách strávených v čekárně musela poslouchat jen samé UŘÁŽKY a PONIŽOVÁNÍ. Mám problémy s bolestmi zad, ale od paní doktorky jsem se dozvěděla, že mám zhubnout ten "špek" a své komplexy si řešit s psychologem. (tuto větu mi opravdu řekla a do očí). Vyšetření skončilo větou, nikdy z vás nebude Twiggy (anorektička) . Ano nebude, jelikož to mám v hlavě srovnané a nikdy mě to ani nenapadlo. Nejsem nejhubenější, ale také nejsem žádné "vyžrané prasátko", které sedí doma na zadku a "tlačí" do sebe čokolády a chipsy. V lékařské zprávě bylo napsáno NESPORTUJE, aniž by se mě na toto téma zeptala. Pět let jsem závodně tancovala, velmi ráda jezdím na kolečkových bruslích, chodím do fitka a také k dietoložce, takže mám správně upravený jídelníček. Šla jsem na ortopedii s tím, že mě s mým problémem vyslechnou a ne, že budu poslouchat uřážky od doktorky a dívat se na sestřičku, jak se mi směje do obličeje. Na takové chování jsem absolutně nebyla připravená a v té chvíli jsem se nedokázala bránit a chtěla jsem co nejdřív odejít. Z ordinace jsem odcházela se slzami v očích. Doufám, že už se NIKDY s touto "doktorkou" nesetkám!!! :-( P.S.: na rtg Th páteře se ukázala es. skoliosa Th páteře..

Odjakživa ke mně měly doktorka i sestra odmítavý přístup, možná proto, že jsem chodila k lékaři bez rodičů (bylo mi přes 15 a ještě nebyla žádná ta pozměněná vyhláška). Vždy jsem si stěžovala na bolest kolenou a později se k tomu přidala i bolest šlapky. Vždy řekla, že jsem moc rychle vyrostla, mám trochu ploché nohy (řekla mi ať si koupím vložky v lékárně, že to tak dělá každý), nikdy mě neposlala na RTG, ale za to hodně rychle domů.
Po letech jsem přešla k jinému ortopedovi, který mi udělal RTG, zjistil, že mám kolena v naprosto nevyhovujícím postavení, a okamžitě mě odeslal na rehabilitace. A na šlapce se bortila klenba, dostala jsem speciální vložky na míru a nemůžu si je vynachválit - bez nich už jsem mnohdy nemohla chodit, ale to pro původní doktorku nebylo nic :D.

Velmi dobrý odborník skvělý přístup k pacijentovi,lidské zacházení.Díky!

Paní doktorka má skvělý přístup k miminkům, je to zkušená doktorka, velice milá a ochotná. Rovněž sestřička je milá, usměvavá a příjemná. Vřele doporučuji všem maminkám!!!