Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Hrabůvka s.r.o.
Dr. Martínka 7/1491, Ostrava 70030Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (198)
Marcel Vrátný
Mám skvělou zkušenost s prací paní doktorky i její sestřičky. Obě dámy byly moc příjemné. Při diskuzi s paní doktorkou jsem cítil upřímný zájem o mojí osobu, nebyl jsem jen další "kus". Všechno se mnou hezky prošla a vysvětlila. Bylo hezké vidět, jaký má prima vztah i s ostatními pacienty. Když jsem byl v ordinaci já, tak mě moc mile překvapil telefonát její těžce mobilní postarší pacientkou, která jí hlásila, že v pořádku dorazila domů. To se jen tak nevidí, takový vztah i důvěra. Prostě už jen pozitivní energie paní doktorky léčí. Takže mohu tuto ordinaci jen doporučit. Děkuji.
Pája
V zásadě by se s předchozími názory dalo souhlasit, ale pan doktor bohužel poskytuje příliš omezenou až téměř nulovou zpětnou vazbu, takže pokud třeba něco pochopí nesprávně, nebo z nějakého důvodu dojde k nesprávnému závěru, tak se pacient nedozví, jaké informace by eventuálně mohl nebo měl doplnit, aby lékařovo hodnocení změnil nebo alespoň "nahlodal". A pak se může lékař s pacientem dost tragicky minout.
Pane doktore, je mi líto...
Pacientka
Už při první návštěvě jsem slyšela paní doktorku volat cosi necitlivě za jednou pacientkou. Bohužel jsem zůstala. Ne že by nikdy v ničem nevyhověla, ale většinu námitek z různých důvodů odmítala, někdy i značně nevlídně. Jednou dokonce zavolala sestru a seřvala mě před ní na dvě doby, přestože jsem měla pravdu, což jsem si dodatečně ověřila.
...a i mě nechala nečekaně bez léků, přestože se nemají náhle vysazovat.
Vojta
Chodím k němu roky, a mám pocit že už to tak nebude. Jednou za čas přijdu s nachlazením či chřipkou a ani se neopováží mě prohlédnout. Když ale začnu mluvit i o jiné zdravotní komplikaci, tak to jakoby rovnou ignoruje a posílá mě domů.
M.P.
Celkově mohu MUDr. Renátu Radevu vřele doporučit každému, kdo hledá kvalitního kardiologa. Měla jsem skvělou zkušenost a cítím se nyní mnohem lépe informována o svém zdravotním stavu.
Jana Nováková
MUDr. Renáta Radeva byla velmi profesionální a empatická. Při vyšetření se mě pravidelně ptala na moje zdravotní potíže a vysvětlovala mi, co dělá. Odpovídala na všechny mé dotazy jasně a srozumitelně. Na mém zdraví ji opravdu záleží.
Tomáš
Nedivím se že je čekárna prázdná a vedle stále plno.Doktor necitlivej lidstejsi přístup by měl být prvorady.Sestricka super.
Poláková Katuše
UŽASNÝ PAN DOKTOR, A VELICE, VELICE MILÁ SESTŘIČKA. VELKÁ CHVÁLA A ÚCTA,VÍCE TAKOVÝCH LÉKAŘU.
Patrik
Já si na paní doktorku nemohu stěžovat, léčím se u ní už cca 5 let s akné a za to dobu mi pomohla udělat neuvěřitelný pokrok. Já jsem vždy milý na ní a ona mi to vrací a je milá na mě. Takže nerozumím komentářům typu že je velmi nepříjemná. Možná že je, protože vy jste byli první. Ale za mě opravdu spokojenost a doporučuji :).
Pavel
Za pořádku už tam chodím dlouho vše vysvětlí , snaží se pomoct. Jen chodí hodně lidí lepší je se opravdu objednat
Praktrické lékařství zdravotnická zařízení Ostravě
Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Ostravě