Vlaďka N.
Paní doktorka je profesionálka na svém místě. Je pravda, že v čekárně sedíme dlouho, ovšem je to následek lékařské preciznosti práce lékařky. Děkuji paní doktorce za to, že je taková milá a hodná. Málo kdo ví, že už má nárok na starobní důchod. Ale protože její pacienti neměli žádného následného praktického lékaře, vrátila se k nám, pacientům. Mnohokrát děkujeme, paní doktorko.
pavel5200
lékařka vždy profi přístup děkuji za péči kterou mi dává už 20 let. Burda Pavel ,.vozíčkář ...dává pocit rodinného lékaře, celé mojí rodně,.neměnily bychom.
Barbara Skuhrovská
Píši jako člověk, co praktického doktora nebyl schopen zajistit pět let ;-). Před náhlou operací kolene jsem musela podstoupit předoperační vyšetření, které zahrnovalo poměrně dost akcí, aby se vše stihlo. Paní doktorka mě ihned zařadila mezi své pacienty, ujala se veškerých úkonů nařízených ortopedem a za pouhé dva dny jsem měla vše zařízené s absolutně prolidským a odborným přístupem. Velice děkuji! A doporučuji všem, co mají z lékařů trochu hrůzu :). Já už nemusím. I díky skvělé sestřičce. A ano, čeká se... protože se paní doktorka každému stoprocentně věnuje a nehází všem "paraleny" jak na běžícím páse, aby je měla z krku ;-)
janslavicek
Paní doktorka je velmi profesionální, velmi pečlivá a velmi milá. Bohužel čekání bývá dlouhé, to je ale více než vyváženo profesionálním přístupem. Po zkušenosti se zástupem v době dovolené paní doktory, jsem velmi rád, že patřím k MUDr Klomínské. Lékařka zajišťující zástup byla neuvěřitelně nepříjemná a neochotná a s pacientem velmi rychle hotová. Můj názor je, že počkat se vyplatí.
Příšerná čekací lhůta v čekárně než přijdete na řadu (cca 2,5h), a to i v případě, že před vámi je 5 lidí! Paní doktorka je pomalá a není zběhlá s prací na počítači, sestra ma všechno 3x rychleji než ona.
Zatím nejlepší zkušenost u lékaře.
dlouhé čekací hlůty jsou úmorné. je možné, že si na prohlídku počkáte i přes dvě hodiny.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze