Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor má lidský přístup. Nebála jsem se svěřit se svým problémem.

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor skvělý, nemůžu nic vytknout. Chybí mně lidský přístup sestry,sama pracuji jako zdravotní sestra již 30 let a takovou neochotu ve svém okolí neznám.

Pan doktor je nejlepší,co se týče odbornosti a hlavně empatie,což 80 procent lékařů naprosto postrádá a opravdu mám s čím porovnávat. Jen díky panu doktorovi Kovalčíkovi máme dnes naši zdravou dceru. Škoda, že takových lékařů není víc. Vašíkovi.

Pan doktor má lidský přístup, na vše vám ochotně odpoví . Jeden z nejlepších ve Zlíně s jakým jsem se setkala.

Výborný lékař,vše vysvětlí,lidský.Působí výborně ,člověk na svém místě.Děkuji mu za výborný přístup.Takových lékařů víc!!!

Výborný,velmi ochotný,pečlivý mladý lékař.Vždy dokáže vše srozumitelně vysvětlit a za to si ho vážím.Má lidský přístup.Chodím k němu do CENTRA REPRODUKČNÍ MEDICÍNY 2,5 roku a pro mně je tam jeden z nejlepších lékařů.I když je tam ze všech nejkratší dobu.Kalivodová

Je to opravdu velmi dobrý gynekolog,jsem ráda, že právě jeho jsem potkala. Opravdu je to pravý odborník.

Super člověk,doktor,jde z něho klid,pohoda a vše velmi hezky vysvětlí.Přála bych si,abych všude narazila na tak skvělé lidi.

nejlepší

Pan doktor Kovalčik je opravdu skvělý doktor, ale i člověk.Jeho odborné rady, přístup k pacientovi a celkový nadhled jsou k nezaplacení. Moc děkujeme s manželkou za vaši péči, laskavost a hlavně za vaši odbornou pomoc.
Rozsypálkovi