Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Helena
Pan doktor má lidský přístup. Nebála jsem se svěřit se svým problémem.
Pavla
Pan doktor skvělý, nemůžu nic vytknout. Chybí mně lidský přístup sestry,sama pracuji jako zdravotní sestra již 30 let a takovou neochotu ve svém okolí neznám.
Hanka
Pan doktor je nejlepší,co se týče odbornosti a hlavně empatie,což 80 procent lékařů naprosto postrádá a opravdu mám s čím porovnávat. Jen díky panu doktorovi Kovalčíkovi máme dnes naši zdravou dceru. Škoda, že takových lékařů není víc. Vašíkovi.
Gabriela Bieronski
Pan doktor má lidský přístup, na vše vám ochotně odpoví . Jeden z nejlepších ve Zlíně s jakým jsem se setkala.
monula119
Výborný lékař,vše vysvětlí,lidský.Působí výborně ,člověk na svém místě.Děkuji mu za výborný přístup.Takových lékařů víc!!!
Kalivodová
Výborný,velmi ochotný,pečlivý mladý lékař.Vždy dokáže vše srozumitelně vysvětlit a za to si ho vážím.Má lidský přístup.Chodím k němu do CENTRA REPRODUKČNÍ MEDICÍNY 2,5 roku a pro mně je tam jeden z nejlepších lékařů.I když je tam ze všech nejkratší dobu.Kalivodová
Je to opravdu velmi dobrý gynekolog,jsem ráda, že právě jeho jsem potkala. Opravdu je to pravý odborník.
Super člověk,doktor,jde z něho klid,pohoda a vše velmi hezky vysvětlí.Přála bych si,abych všude narazila na tak skvělé lidi.
nejlepší
Pan doktor Kovalčik je opravdu skvělý doktor, ale i člověk.Jeho odborné rady, přístup k pacientovi a celkový nadhled jsou k nezaplacení. Moc děkujeme s manželkou za vaši péči, laskavost a hlavně za vaši odbornou pomoc.
Rozsypálkovi
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně