Gynekologie Více

Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

• Vojenská zdravotní pojišťovna ČR

Názory o lékařích (3)

N
    MUDr. Petr Polák • Jiný

Za mě byla návštěva u pana doktora hrůza a děs. Nejen že jsem při příchodu mu podávala ruku, která mi nebyla opětována, ale při celém vyšetření žvýkal žvýkačku dost nahlas. Poté vyšetření bylo šup šup a do pěti minut jsem byla venku. Stěžoval si na hroznou viditelnost, když jsem na monitoru viděla miminko krásně. Protože mohu srovnat, tak u staršího syna (dva roky zpět v G-centru), tak vyšetření bylo nedostačující a to neberu v potaz kolik si za to pětiminutové vyšetření berou. Pana doktora naprosto nedoporučuji a pokud mohu poradit, tak maminky, a pokud mohu poradit, tak maminky, běžte radši jinam, kde se o vás postarají a udělají pořádné vyšetření.

MUDr. Petr Polák • Jiný

Velké a velké sklamani! Jelikož můžu porovnat. Se synem jsem byla ve Fakultní nemocnici na vyšetření v 1. Trimestru. S druhým ditkem u pana Poláka.
    To že jsem byla objednaná na přesnou hodinu, a vzaly mě až o hodinu a půl později bych ještě prekousla bylo hodně pacientek, jelikož bral i od jiného pana doktora, který onemocněl. Ale zato samotné vyšetření sklamani. Trvalo ani ne 5 minut. S komentáři typu, jedna nozicka, druhá, ručička jedna, druhá, hlavička, ledviny, srdíčko...
    Ve F.N. vyšetření trvalo minimálně pulhofiny, s tím že si daly opravdu záležet, a ozvy srdíčka byly poslechnute opravdu pečlivě i veškeré orgány a části těla, popsáno opravdu dopodrobna.
    Tohle vyšetření za které jsem zaplatila ještě o 300vice, mě sklamalo a už nikdy více, takový uktrazvuk provede i můj Pán doktor při obyčejné prohlídce.
    To že nestihaly a měly vela lidi si měly preorganizovat trošku jinak, a ne odflaknout tak důležite vyšetření a ještě když si člověk je ochotný zato tolik zaplatit a vlastně nedozví se pořádně nic.

MUDr. Petr Polák • 1.screening

Pan dr. Polák za mě skvělí gynekolog ... jsem po druhé těhotná a opět na 1. Screening jsem šla k panu Polákovi... vše stručně a jasně vysvětlí ... komunikace s dr.Polákem skvělá ... nechápu některé recenze, hlavně ty negativní... já byla a jsem s Dr. Polákem nadmíru spokojená !!!! Za mě super !!! Můžu jen DOPORUČIT !!!!