Plaňanská 573/1, Praha 108 00
Hana Hejná
Moc příjemná zkušenost. Když si dceru převzala do péče, hned nás upozornila na možné úskalí s druhými zuby, které nemůžou vyrůst, kvůli malým mezerám. Zajímala se, byla pečlivá a velmi příjemná. Moc dobrá paní doktorka.
Vladimir Dzuro
Paní doktorka Ticha je naší rodinnou lékařkou už mnoho let a jsme s ní naprosto spokojeni. Když jsme potřebovali zubního lékaře pro našeho synovce tak nezaváhala a vyšla nám vstříc. Dnes už ošetřuje i jeho dvě děti. Moc děkujeme paní doktorko, jste skvělá!!!
Jarka Bednárová
Příjemná ochotná paní doktorka, vše v pořádku, ochota, včasnost, doporučuji
Z
Zub František
Zdravím za mně super paní zubařka a to jsem už pár zubařů navštívil a to že svim jménem si vybírám
MD
Přístup paní doktorky je empatický, vše předem srozumitelně pacientovi vysvětlí a snaží se pro něj najít to nejvhodnější řešení. Chodím k ní již řadu let a jsem nadmíru spokojen s jejím přístupem i péčí.
PK
Nepříjemná, arogantní. Hledám raději jiného zubaře.
Zuzana M.
Paní doktorka je TOP. Je milá, sympatická a moje zuby jsou v super kondici :)
Vždy si jednou za čas zaplatím i dentální hygienu, kterou dělá úžasně.
Je velmi šikovná. A moje dcera (která měla hrůzu ze zubařů) k ní chodí velmi ráda. Je teprve v předškolním věku.
Za mě palec nahoru :)• Poliklinika Malešice • Prevence •
Petr Tillinger
Paní zubařka je neuvěřitelně šikovná a příjemná. Já jsem se u ní zbavil svého panického strachu ze zubaře tak, že se vždycky na další návštěvu těším. Totéž se týká i sestřičky.
• Poliklinika Malešice • •
Kamil Miroslav Černý
Paní MUDr. Tichá je nejlepší zubařka jakou jsem kdy poznal ! Mohu dobře hodnotit - je mi již skoro 67 let, v rodině mám dvě zubařky a přesto nejraději jezdím z Řevnic až do Malešic na preventivní prohlídky právě MUDr. Tiché. Je velmi zkušená, citlivá a osobně i velmi příjemná. Kamil Miroslav Černý
• Poliklinika Malešice • bolest zubu •
nikolap
Lékařka i sestra jsou příjemné, nejsou zde dlouhé objednací doby, profesionální přístup a citlivé jednání. Pání doktorka pracuje rychle a člověka zbytečně netrápí, nepřevrtává všechny původní plomby jen kvůli zisku a je profesionálka.