Nejčastěji hledané služby

900 Kč

500 Kč

950 Kč

Fyzioterapie MK

V ordinaci mi projde pod rukami celá řada klientů s různými diagnózami, primárně se však zaměřuji na diagnostiku a terapii nohy, včetně individuální úpravy ortopedických stélek a funkční poruchy pohybového aparátu dětí a dospělých.

T
Umístění: Fyzioterapie MK DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie

Velmi profesionální přístup, vše krásně vysvětleno.

I
Umístění: Fyzioterapie MK DĚTI - Podologie/podiatrie

Dnes jsme byli s 18m chlapečkem na vstupním vyšetření, vše bylo od objednání až po rozloučení na 1*. Vyšetření probíhalo v pohodové atmosféře tak, aby se malý cítil dobře a ani nevěděl, že je vyšetřován (to moc oceňuji, protože mojí velkou obavou bylo, že bude syn plakat a nebude spolupracovat) a zároveň mohla proběhnout diskuze nad diagnózou. Z návštěvy jsme oba odcházeli s dobrou náladou i načerpanými informacemi, jak postupovat v léčbě.

Umístění: Fyzioterapie MK Kontrola děti

Perfektní přístup jako vždy. Mnoho výborných rad navíc.

W
Umístění: Fyzioterapie MK Kontrola děti

Naprosto skvěly přístup, odborník na svém místě, s dětmi milá, trpeliva. Jednoznačně doporučuji!

Z
Umístění: Fyzioterapie MK DĚTI - Podologie/podiatrie

Od začátku do konce naší návštěvy bylo vše naprosto skvělé.
Slečna Michaela je profesionální a zároveň lidská.
Vše bylo srozumitelně vysvětleno a ukázáno. Chování k dětem je také výborné, syn byl úplně v pohodě a díky milému přístupu nádherně spolupracoval.

Umístění: Fyzioterapie MK Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)

Profesionální přístup, příjemné prostředí a velice šikovná paní fyzioterapeutka byla jsem moc spokojená.

Umístění: Fyzioterapie MK Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)

Jsme naprostá spokojeni Skvělý přístup, vše krásně vysvětleno

T
Umístění: Fyzioterapie MK Kontrola děti

Fantastický, profesionální přístup a ochota pomoci s perfektními cviky a návodem jak na to

I
Umístění: Fyzioterapie MK Kontrola děti

Vstřícné jednání, domluva s dítětem, komunikace na jedničku.

Umístění: Fyzioterapie MK Kontrola dospělý

Vřele doporučuji! Profesionalita, milý přístup a člověk odchází s pocitem, že když bude chtít může svoje potíže překonat! Důvěra v doktora je pro mě na prvním místě a ve Fyzio MK se vždy utvrzuji v tom že lékařům můžeme důvěřovat jenom si musime zvolit ty správné!

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, mám takový problém a zajímala by mě příčina. Po náročném dni v práci (8 hodin stojím u pásu) si konečně sednu nebo lehnu a jak se pak zvednu, nemohu chodit. Bolí mě bedra a kyčel a nemohu vůbec šlápnout na nohu u které mě ty záda bolí, plazím se po zemi abych někam došla. Když šlápnu mám pocit, že ta noha tam nepasuje, tlačivá, bodavá bolest. Fizio jsem zkoušela, ale tam mi nic neřekl, díky za odpověď

Dobrý den, z toho co popisujete se může jednat o zánět plantární fascie nohy, potíže s bederní páteří a kyčelních kloubem mohou být jen důsledkem stavu nohy. Doporučuji navštívit fyzioterapeuta se zaměřením na problematiku nohou.

Hezký den
Spilková

Mgr. Michaela Spilková

Dobrý den, mám 15 letého syna, dělá atletiku a již půl roku má bolesti vnější strany v koleni při běhu, byli jsme na vyšetření v Motole, ale tam nám bylo řečeno, že jde jen o protahování. Začali jsme chodit na rehabilitace, ale nic se nezlepšilo. Syn poctivě cvičí a protahuje ,ale bohužel nevidíme žádný posun. Nevíte o jaký problém by se mohlo jednat ?

Dobrý den, pokud se jedná o problémy spojené s během a koleno je jinak v pořádku, může se jednat o potíže spojené se zatížením chodila (špatné postavení, odval chodidla při běhu apod.). Doporučuji vyhledat fyzioterapeuta se zaměřením na problematiku chodidel, který syna komplexně vyšetří :-)

Mgr. Michaela Spilková