O nás

Centrum Fyzioterapie MK je nestátní zdravotnické zařízení, nacházející se v centru Plzně. Našim posláním je pomáhat našim klientům zbavit se akutních či chronických bolestí pohybového aparátu s využitím nejmodernějších fyzioterapeutických metod a našich zkušeností.

OBJEDNÁNÍ
V případě jakýchkoliv potíží s online objednáním nás prosím kontaktujte na tel. čísle:+420 603 220 640, případně prostřednictvím mailu: info@fyziomk.cz.
Zobrazit více

Služby

Specialisté

Mánesova 1723/55, Plzeň 301 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (119)

PhDr. Kristýna Schwarzová Fyzioterapie dospělých/dětí vstupní vyšetření

Návštěva byla velmi příjemná, vše pěkně vysvětleno, příjemné byla i náprava zablokovaných zad.

T
    Mgr. Michaela Spilková DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie

Velmi profesionální přístup, vše krásně vysvětleno.

PhDr. Kristýna Schwarzová DĚTI - Podologie/podiatrie

Skvělý vstřícný přístup, dostatek času na vyšetření, pěkné zázemí čekárny i ordinace. Člověk se necítí pod tlakem, zvlášť s malými dětmi. :)

PhDr. Kristýna Schwarzová Fyzioterapie dospělých/dětí vstupní vyšetření

Doktorka Schwarzová byla velmi milá, vše vysvětlila a již po první návštěvě se cítím lépe.

PhDr. Kristýna Schwarzová DĚTI - Podologie/podiatrie

Profesionální přístup, zkušenosti a empatie při práci s dětmi, vybavená ordinace

PhDr. Kristýna Schwarzová fyzioterapeutické konzultace

Snaha o zjištění příčin zdravotního problému. Snaha najít nejlepší řešení.

I
    PhDr. Kristýna Schwarzová DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie

Moc chválím paní doktorku. Je velmi milá a empatická. Byla to moje první návštěva. Společně jsme vypátraly vznik mých obtíží. Doufám, že při dodržování rad a cviků se můj stav zlepší. Moc děkuji .

PhDr. Kristýna Schwarzová DĚTI - Podologie/podiatrie

Velmi příjemná návštěva, vše skvěle vysvětleno, krásná práce s dvouletým synem.

PhDr. Kristýna Schwarzová Kontrola dospělý

Skvělý přístup, slečna doktorka je velmi šikovná, komunikativní a s klientem skutečně individuálně pracuje. Ví, co dělá, umí účinně pomoci - poprvé v životě postupně cítím zlepšení vleklých bolestí zad, což je pecka. Tohle prostě má smysl. Moc děkuji.

F
    PhDr. Kristýna Schwarzová Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)

Byl jsem u slečny Schwarzové poprvé. Vše mi bylo pečlivě vysvětleno a byla navrhnuta léčba. Těším se na progres, díky! :)