Fyzioterapie

Plzeň 1 adresa

O nás

Centrum Fyzioterapie MK je nestátní zdravotnické zařízení, nacházející se v centru Plzně. Našim posláním je pomáhat našim klientům zbavit se akutních či chronických bolestí pohybového aparátu s využitím nejmodernějších fyzioterapeutických metod a našich zkušeností.

OBJEDNÁNÍ
V případě jakýchkoliv potíží s online objednáním nás prosím kontaktujte na tel. čísle:+420 603 220 640, případně prostřednictvím mailu: info@fyziomk.cz.
Více O nás

Specialisté

Mánesova 1723/55, Plzeň 301 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (174)

Fyzioterapeutka je velmi příjemná, vše srozumitelně vysvětlila. Oceňuji její profesionální, ale i lidský přístup. Dceři se hned po první návštěvě ulevilo od bolesti. Určitě doporučuji.

• Mgr. Michaela Spilková DĚTI - Podologie/podiatrie

Skvělá komunikace a přístup, výborný výsledek, odcházel naprosto spokojen

• Mgr. Michaela Spilková fyzioterapie

První návštěva v ordinaci byla moc příjemná. Prostředí působí útulně a oceňuji moc milý přístup paní fyzioterapeutky.

• Mgr. Michaela Spilková Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)

Příjemná milá a krásně dopodrobna vysvětlila. Dobře poradila a vložky zhotovila hned na místě.

• Mgr. Michaela Spilková DĚTI - Podologie/podiatrie

Jako vždy spokojenost. Ordinaci navštěvujeme pravidelně s půlročním synem. S paní fyzioterapeutkou jsme spokojeni a rádi se vracíme. Prostředí je příjemné a vždy jsme šli na čas bez zbytečného čekání. Doporučuji.

• PhDr. Kristýna Schwarzová Kontrola děti

Spokojenost po všech stránkách….Odbornost,empatie,ochota…co víc si přát

• PhDr. Kristýna Schwarzová Kontrola dospělý

Velmi oceňuji milý přístup paní fyzioterapeutky. Dcera krásně spolupracovala, všechna vyšetření vysvětlila, ukázala podrobně cviky na doma

• Mgr. Michaela Spilková Vstupní vyšetření - děti

Děkuji za osobni, profesionálni a velice mily přístup.

• Mgr. Michaela Spilková fyzioterapie

Paní doktorka byla velmi milá a šikovná, v ordinaci jsem se cítila příjemně. Po návštěvě se mi ulevilo. Budu se ráda vracet.

• PhDr. Kristýna Schwarzová Fyzioterapie dospělých/dětí vstupní vyšetření

Příjemná atmosféra ,profesionální přístup,snaha co nejvíce pomoci.

• Mgr. Michaela Spilková fyziomasáž (měkké a mobilizační techniky)