- Samarská statní lékařská univerzita (Samara, Rusko), 1995-2000
- Atestace v oboru ”Stomatologie chirurgická” 2000-2002
- Výzkum, výuka na Samarské vysoké škole REAVIZ 2002-2005
- Moskevská státní lečební-stomatologická univerzita, 2005 – obhajoba disertační práce
- Univerzita Karlova v Praze, 2009 - Rozhodnutí o uznání zahraničního vysokoškolského vzdělání v oboru zubní lékařství (stomatologie)
- Člen ČSK (Česká stomatologická komora)
- Člen EAO (European Association for Osseointegration)
- Člen České společnosti pro implantologii
Specializace:
•Implantologie
•Parodontologie
•Stomatochirurgie
•Konzervační zubní lékařství včetně endodoncie
•Protetická stomatologie
•Bělení zubů
Certifikáty:
• Osvědčení odbornosti České stomatologické komory - Praktický zubní lékař
• Osvědčení odbornosti České stomatologické komory - Praktický zubní lékař stomatochirurg
• Osvědčení odbornosti České stomatologické komory - Praktický zubní lékař parodontolog
• Certifikát “ERC Guidelines” (resuscitace)
• Certifikát “Attestato di partecipazione PHI” (Primary Healing Implants)
• Certifikát ICDE (International Center for Dental Education) - “IPS Empress Esthetic”, 2007
• Certifikát ICD (Israely Center of Continuing Education in Dentistry) – “Clinical Implantology: Ridge Augmentation Procedures and Maxillary Sinus Floor Augmentation Techniques”
• Certifikát ICD (Israely Center of Continuing Education in Dentistry) – “Prosthetics on Implants”
• Certifikát “Implant Site Development: Sinus-lift, Bone Grafting, Soft Tissue Modeling”, 2007
• Certifikát IBMN (International Bone Management Network) – “Bone Management”, 2007
• Certifikát “Systematic Treatment of Chronic Inflammatory-destructive Periodontal Diseases – Etiopathology, Diagnostics and Treatment Concepts. Minimal-invasive Resective Periodontal Surgery”, 2008
Seznam publikací:
M. Yurchenko, H. Hubálková, I.Klepáček, V. Machoň, J. Mazánek. The Neuromuscular Approach towards Interdisciplinary Cooperation in Medicine. International Dental Journal. Vol. 64, Issue 1 (2014).
J. Valášek, M. Yurchenko, Z. Florian. Comparative study of two different types of human mandible boundary conditions used in finite element calculations. Applied Mechanics and Materials Vol. 436 (2013)
M. Yurchenko, H. Hubálková, I.Klepáček, V. Machoň, J. Mazánek. Neuromuskulární přístup ve stomatologii. Abstrakty: Mezinárodní kongres Pražské dentální dni 2012
M. Yurchenko, H. Hubálková, V. Machoň, J. Mazánek. Moderní metody vyšetření v neuromuskulární stomatologii. Progresdent, 5/2011
M. Yurchenko, A. Shumsky. Použití plazmy bohaté na trombocyty při chirurgickém lečení parodontitidy. Klinická stomatologie, Vol.2 (2003)
M. Yurchenko, A. Shumsky. Přehled zařízení a metod na přípravu plazmy bohaté na trombocyty v stomatologické praxi. Novinky ve stomatologii, Vol.7, (2003)
Analgosedace Entonox • 1 400 Kč
Augmentace alveolarní kosti
Biometrické vyšetření čelistního kloubu • 1 820 Kč +17 Více
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Od 4 500 Kč
Snímatelná protetika
Od 6 000 Kč
KVALIDENT s.r.o.
Vstupní prohlídka a plán ošetření
210 Kč
Josef Smítka
Pan doktor Jurčenko je velice precizní a ohleduplný stomatochirurg, přičemž se nebojí a zvládá i náročné chirurgické zásahy, jako je resekce kořene u podebrané stoličky nebo oprava rozsáhlé výplně. U jednoho zubu jsem záchranu sám vzdal. Pan doktor mě podrobně seznámil s průběhem voperovaní implantátu, soubor operací a kontrol jsem podstoupil a nyní mi již roky implantát bez problémů slouží.
Eva
Nepíšem hodnotenia lekárom, ale tentokrát som sa rozhodla, že spravím výnimku. Som pacientkou pana doktora už asi 10rokov, kedy ma odmietla vyšetriť moja bývalá zubárka, kvôli ktorej liečbe sa mi zapálil koreň vo zvyšku zubu pod korunkou, ktorá sa následne ulomila. Pán doktor pomohol problém vyriešiť a odvtedy som s ním nemala jedinú zlú skúsenosť, vždy je pokojný, ochotný, ľudsky príjemný a profesionálny. Rozhodne odporúčam.
kalina.k
Pan doktor Jurčenko je opravdu génius. Nic nebolí a to k němu chodím 2 roky. Velmi vstřícný a pohodový lékař!!! Doporučuji!!!!!
Vlasta Šimková , Praha 10
Pan doktor Jurčenko umí výborně jednat s lidmi, jeho informace jsou přesné a srozumitelné. Je to profesionál, jak má být. Vlasta Šimková, Praha 10
Johana Kroupová
Velmi zručný, jemný a erudovaný zubni lékař. Vždy ihned pochopí, co mám na mysli a je opravdu zručný a i bez anestezie to nebolí. Jen je škoda, že má tak málo času na záchovnou stamotologii apod, protože se věnuje hlavně chirurgii a protetice. Nevím, komu jinému bych mohla věřit .
Jana Vítová
Pana doktora mohu vřele doporučit, jsem opravdu nadšená, že jsem konečně našla blízko takle super doktora. Několikrát jsem volala či psala mimo ordinační dobu a nikdy nebyl problém, vždy odpovězeno. Manžel též nadšen postupně dávají dokupy zuby. Vítová
Renata Smolíková
Pan doktor je velký profesionál, vše ohledně léčby zubu mi vysvětlil a perfektně zub vyléčil a zachráníl.
Vyzkoušela jsem několik zubních lékařů, ale tento je nejlepší. Všem vřele doporučuji i prostředí v ordinaci je příjemné. Je empatický a precizní, což všichni zubní lékaři nejsou. Renata Smolíková
IT
Velmi empatický vztah k pacientovi, jemné a citlivé zacházení. Po 50 letech chodím k zubaři beze strachu. :-)
hana.hampacherova
S nejčistším svědomím můžu pana doktora doporučit. Díky svému velmi zanedbanému chrupu jsem absolvovala už mnoho návštěv na této klinice a byly mi prováděny všemožné zákroky (a ještě jich mám hodně před sebou) - největší stres jsem zažívala před první návštěvou, teď už se vždy na ošetření těším - pan doktor je velmi pečlivý, citlivý, jeho práce je čistá a precizní. Ochotně zodpoví veškeré dotazy - nikdy nemám pocit, že bych s něčím otravovala. Vždy jsem se zubařů velmi bála, před ošetřením několik dnů nespala, nejedla - teď už ten pocit nemám.
Hana Hampacherová
Dana Kratochvílová
Svědomitý lékař, klade důraz na prevenci, nikoli na pouhé opravy zubů, ochotně zodpoví dotazy pacienta. Informace, které jsem získala od pana doktora Jurčenka, jsem bohužel dosud od žádného lékaře neslyšela. Po opakovaných poměrně náročných chirurgických zákrocích jsem ani jednou netrpěla pooperačními komplikacemi. Práce pana doktora je pečlivá a odborná. Prostředí v ordinaci je velmi příjemné. Dana Kratochvílová, Praha 5
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze