O nás
KVALIDENT s.r.o.
Trojická 1910/7, Praha 128 00
Názory o lékařích (8)
Josef Smítka
Pan doktor Jurčenko je velice precizní a ohleduplný stomatochirurg, přičemž se nebojí a zvládá i náročné chirurgické zásahy, jako je resekce kořene u podebrané stoličky nebo oprava rozsáhlé výplně. U jednoho zubu jsem záchranu sám vzdal. Pan doktor mě podrobně seznámil s průběhem voperovaní implantátu, soubor operací a kontrol jsem podstoupil a nyní mi již roky implantát bez problémů slouží.
Eva
Nepíšem hodnotenia lekárom, ale tentokrát som sa rozhodla, že spravím výnimku. Som pacientkou pana doktora už asi 10rokov, kedy ma odmietla vyšetriť moja bývalá zubárka, kvôli ktorej liečbe sa mi zapálil koreň vo zvyšku zubu pod korunkou, ktorá sa následne ulomila. Pán doktor pomohol problém vyriešiť a odvtedy som s ním nemala jedinú zlú skúsenosť, vždy je pokojný, ochotný, ľudsky príjemný a profesionálny. Rozhodne odporúčam.
Monika Skalová
Pan doktor Gavrikov je velmi šikovný a pečlivý. Se zákrokem u dcery s vysokou kazivostí mléčných zoubků jsme byli velmi spokojeni.
kalina.k
Pan doktor Jurčenko je opravdu génius. Nic nebolí a to k němu chodím 2 roky. Velmi vstřícný a pohodový lékař!!! Doporučuji!!!!!
Miriama Dvořáková
Vynikajici - mohu vsem vrele doporucit! Dr. Gavrikov je velmi mily, profesionalni a peclivy, se sestrickou jsou dokonale sehrani. Jeden zub mi vytvareli prakticky z niceho a vypada uplne jako pravy. Navic vse zcela bezbolestne. Dekuji moc!
Veronika Nováková
Naprosto úžasný a skvělý lékař. Dcera 5 let byla z pana doktora nadšená :) precizní, milej...já můžu jen doporučit a dcera se těší za půl roku na prohlídku.
Agn P.
Moc pana doktora doporucuji, skvela, bezbolestni pece, cenove vse ok.
Recepce taky - pri objednani pani recepcni byla mila a potrvdila presne, kolik bude stat vymena amalgamove plomby za bilou.
shy.1
6 let jsem nebyla u zubaře a teď už jsem musela kvůli bolavým moudrákům, hrozně jsem bála co mě čeká, ale musím říct, že operace proběhla v rukou pana Jurčenka opravdu rychle a bezbolestně. Dostala jsem umrtvovací injekce a vůbec nic jsem necítila, pan doktor něco povídal a najednou bylo hotovo! :-D To teprv teď když mi to přichází k sobě asi začne zábava :-D Kvalident ale můžu s klidným svědomím doporučit ostatním - nebojte se zubaře a choďte pravidelně, ne jako já:-D
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze