Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Z.F
Paní doktorka Ledvinková je naprosto úžasná. Veliká spokojenost. Sestřička taky úžasná. Jsem maximálně spokojená.
AZ
Paní doktorka je skvělá, profesionální lékařka. Lidská, usměvavá a vždy poradí. Chodím k paní doktorce už xx let a rozhodně bych neměnila. Z návštěvy nejsem ve stressu a z ordinace odcházím naprosto v pohodě. První fotky miminka dokonce dává bez jakékoliv prosby, sama od sebe. Sestřičky v ordinaci (střídají se?) také naprosto špičkové, vždy se na všem dá domluvit! Nikdy se mi nestalo, že by kdokoliv z kolektivu měl špatnou náladu.
Děkuji za péči.
Diana
Skvělá lékařka. Jsem vděčná, že jsem změnila původního lékaře. Empatická, lidská, profesionální. Jak paní doktorka, tak sestřička.
S.L.
Sestřička i paní doktorka Ledvinková (je jich v ordinaci více, tak píšu konkrétně, že se jedná o moji paní doktorku) jsou skvělé. Nemám co bych vytkla, vždy se snaží vyjít vstříc a s léčbou jsem také spokojená celé roky.
Monika
S paní doktorkou jsem velmi spokojená už mnoho let, je vždy profesionální a přitom lidská, empatická a velmi příjemná. Připadám si skoro jako bych mluvila s kamarádkou. Dokáže podpořit, poradit, usmát se. Jen tak dál :)
...
Paní doktorka i sestřička jsou naprosto úžasné! Dnes jsem tam byla sice teprve podruhé, ale opět jsem odcházela šťastná. U bývalého doktora jsem na tak příjemné vystupování zvyklá nebyla. Navíc mě u paní doktorky nebolí ani vyšetření... v kabince hraje hudba.. fotku miminka dává paní doktorka zdarma a bez dotazu, zda ji vůbec chcete :) Prostě super. Fakt jsem nadšená a šťastná, že jsem našla tak úžasnou doktorku. Doporučuji všemi deseti :)
Irena
Pani doktorka je vyborny odbornik a prijemny clovek. Vse vysvetli a je s ni i legrace. Preji ji hodne stesti
Eva
Sestřička je mistr ve svém oboru, skvělý přístup, vše řeší velmi efektivně, vždycky se snaží vyjít vstříc, pomoci a poradit - pro mne naprostý profesionál a člověk na správném místě. Paní doktorka to samé v bledě modrém, je vždy velmi příjemná, empatická, sečtělá a naprosto ji věřím. Lepší lékařku bych jen těžko hledala. Díky za to.
Helena Urbánková
Při každé návštěvě se setkávám se s vstřícným, milým chováním, jak lékařky, tak i zdravotní sestry. Vážím si rychlého řešení problémů, profesionálního přístupu, kterým vrací pacientce ztracený klid. Lidskost je pro mne velký nadstandart. Smekám a hodnotím na jedničku bez ztráty hvězdičky..Děkuji..
pacientka
Paní doktorka je výborná lékařka s mimořádně příjemným vystupováním a vztahem k pacientkám.
Vstřícná, ochotná, ohleduplná.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě