Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

E
Umístění: Nemocnice Český Krumlov, a.s. Jiný

Pan doktor Neruda mi dělá operaci, odstranění dělohy ... Jiní gynekologové mi řekli, že to nepůjde laparoskopií, protože je to moc veliké. On to dokázal, přesto že to musela byt hrozná piplačka. Klobouk dolů, je skvělý odborník a velice simpatický člověk.

I ja mam bohuzel negativni vzpominku na pana doktora pri porodu. Nejen, ze mi prisel velmi hruby, ale take jak uz zde nekdo psal nedokaze priznat chybu. Pri porodu me osocil, ze spatne tlacim a proto byl nas syn priduseny a museli ho rozdychavat. Az kdyz mu sestra rekla, ze maly byl venku za 15 min, teprve potom se zamyslel a prohlasil, ze je pravda ze nekterym zenam co rodil to trvalo i 30min. Ale nakonec trval na tom ze jsem spatne rodila ja. A tresnicka na dortu byla, kdyz me v Krumlovske porodnici proputili po 8 hodinach poporodu abych mohla jet do CB za synem a nedali mi ani sanitku!!!

Pan Neruda je moc fajn chlap.. pred mesicem sem mela tu cest aby mi odrodil moje druhe ditko..a jeste po 4 dnech prenaseni se nad nami slitoval a vybral male krasne datum 10.10. dalo to zabrat uz sem nemela silu spolupracovat ale zvladli sme to.. byl milej a pomahal .. dekuju moc

Na pana dr. Nerudu nedám dopustit. Je to skvělý člověk a doktor. Rodil mi dvě dcery a byl jako porodník úžasnej. Mohu opravdu jen a jen doporučit.

R

Pan doktor Neruda mi rodil syna (v Č.Budějovicích)a i když syn měl 4500g, porod byl bezproblémový,pan doktor byl naprostý profesionál. Dokonce i podle ultrazvuku před porodem se s váhou miminka trefil úplně přesně.Děkuji mu za příjemné a profesionální chování a za zdravého syna.Nesmím zapomenout na úžasnou porodní asistentku Danielu.

Jak tu již někdo napsal, pan Neruda je sympatický pohodový člověk, ale také bylo zmíněno, že je nespolehlivý a nepřizná chybu. Když jde o ženskou, která má rodit děti, tak ji snad pomůžu, a né že se mi nechce pracovat, tak řeknu, že je v pořádku..

Pan doktor Neruda je nejen skvělý lékař, ale také pohodový sympaťák s férovým, lidským přístupem.

Pan doktor Neruda, mě nijak neokouzlil, nemám s ním žádný problém, ochotný. Za to sestra - nevím bohužel jak se jmenuje to je opravdu k.... není to člověk na pravém místě, každá návštěva je pro mě utrpením - naprosto nelidský přístup, vysmívá se, ponižuje - přemýšlím, že bohužel kvůli ní budu muset přejít k jinému gynekologovi. Jsem těhotná a návštěvy jsou tudíž častější a nechci se pokaždé třást.

Pan doktor je skvělý odborník, vše vysvětlí a je vstřícný. Jsem s ním moc spokojená

Pan doktor je sice velmi vtipný, ale to je asi tak všechno. Mám na něho velmi ošklivé vzpomínky. Díky jeho nešetrně vedeném porodu jsme málem přišli o děťátko. Není schopný přiznat pravdu a co se týče odborných znalostí, myslím že je na tom dost špatně, když i sestřičky mu musí radit..Dokáže sice okouzlit, ale když jde o věc, tak na něj bohužel není spolehnutí:-(