Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Zabezpečujeme poskytování zdravotnických služeb, poskytujeme ambulantní i lůžkové zdravotní, diagnostické a léčebně preventivní služby.

Služby

Specialisté

Nemocnice Český Krumlov, a.s.
Nemocniční 429, Český Krumlov 381 27
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (4)

F
    Julie Marschalová Jiný

Úžasná paní doktorka, která má zájem o své pacienty. Vše ochotně vysvětlí, pečlivě sleduje průběh léčby a následné rekonvalescence. Má profesionální a lidský přístup. Velice si cením její péče kterou mi věnovala a jsem jí vděčný za lékařské ošetření.

Jana Beranová Jiný

Můj názor na paní doktorku Beranovou je katastrofální má hrozný přístup k lidem. Když jsem doktorce volala abych zjistila jak dopadli výsledky řekla mi že je všechno v pořádku a ve finále to bylo přesně naopak. Paní doktora zadržuje informace a neříká pacientům pravdu. Jako celá chirurgie mamku mám po operaci a udělali jí to špatně část ji tam nechali. Pokud možnost tak Krumlovu se vyhýbat obloukem to radši České Budějovice nebo Praha tady už nikdy. Za první lékařů lzou a za druhé když operují tak mají pořádně a ne to jen odbýt

E
    MUDr. Martin Neruda Jiný

Pan doktor Neruda mi dělá operaci, odstranění dělohy ... Jiní gynekologové mi řekli, že to nepůjde laparoskopií, protože je to moc veliké. On to dokázal, přesto že to musela byt hrozná piplačka. Klobouk dolů, je skvělý odborník a velice simpatický člověk.

T
    MUDr. Mirko Jakovljevič Jiný

Pan doktor Jakovljevič,osoba na pravém místě,chtěl bych poděkovat za skvěl přístup,není co vytknout prostě 1