Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
Karel
Pokud hledáte ortopeda, pana doktora vřele doporučuji. Operaci, kterou mi provedl proběhla bez komplikací a velmi rychle jsme byl zpět v plné síle. Vše proběhlo skvěle.
Hana S
Ráda bych se podělila o své vynikající zkušenosti s panem doktorem Díky jeho odbornosti jsem rychleji zotavila a celkový průběh léčby byl mnohem příjemnější.
Mohu jen vřele doporučit tohoto ortopeda všem, kteří hledají nejen odborníka na vysoké úrovni, ale také člověka s velkým srdcem a skutečným zájmem o pacienta.
IK
Bohužel špatná zkušenost. Osobní jednání bylo velmi nepříjemné, při vyšetření jsem uvedla, že mám problém s oběma koleny, což jsem také vyplnila do dotazníku. Bohužel se pak zaměřil pouze na jedno a já se zapomněla připomenout. Volala jsem poté, zda by mi mohl napsat magnetickou rezonanci i na druhé koleno, které mě bolí víc a čekací doba je dlouhá. Doktor začal křičet, jestli tvrdím, že mě špatně vyšetřil, řekla jsem, že ne, ale že jsem opravdu uváděla problém s oběma koleny, tak na mě začal křičet, že si vymýšlím a snažím se z něj vymámit drahé vyšetření. Chápu, že mi v tomto nevyšel vstříc, ale slušně jsem ho požádala a mohl mi normálně odpovědět, že se mám objednat znovu na termín a poté mi případně předepíše rezonanci. Po telefonátu jsem se rozbrečela, protože mám už dlouho bolesti a k tomu tohle jednání mě úplně srazilo. Mně se to takto prodlužuje o měsíce s bolestmi.
Helena
Tohoto lékaře bohužel doporučit nemohu. Moje zkušenost před pár lety je negativní: špatně komunikující, neempatický lékař už při prvním vyšetření. Následná ASC operace menisku v Berouně. Při pooperační kontrole odmítal odpovídat na mé dotazy, arogantní, dával najevo, že v soukromé ordinaci by se mnou jednal jinak. Koleno se i při intezivní rhb. hojilo i dle fyzioterapeutů nestandardně dlouho, hybnost byla dlouho omezená.
Markéta
Pan doktor má zlaté ručičky, meniskus a chrupavka od operoval v Berouně a nemohu si vůbec stěžovat lidský přístup a vše, doporučuji všemi deseti
Simona Bartošová
Úžasný lékař. Lidský, bezprostřední. Synovi operoval koleno po úrazu, když jiný lékař doslova odflákl vyšetření. Pan doktor se ho okamžitě ujal a odoperoval. Jsme mu vděční, díky němu syn chodí. Za mě 5* a velké díky.
Sylva Ř.
Lidský, pečlivý, důsledný. Po martýriu návštěv tří ortopedů, kteří mne jen neustále odesílali na rehabilitaci se zablokovanou hrudní páteří, aniž by mne jakkoli diagnosticky vyšetřili, udělal pan doktor konečně RTG a následně i magnetickou rezonanci, která ukázala přetržený vaz v ramenním kloubu, co potřeboval sešít. Před pár dny mne v Berouně i odoperoval. Opravdu můžu doporučit.
daniel.glod
Odporucam !!!!!!!!!!!!! Uzasby ortoped. Odporucam na operacie k nemu na poliklinike Modrany sa objednat do Berouna. Nenni tam tak dlha cakacia doba ako v Motole.
lendo
Výborný ortoped
Upravit nebo spravovat profilOrtopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Ortopedové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Ortopedové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze