Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Svělý odborník s příkladným přístupem k lidem a s pochopením pro jejich trápení.
Dlouho jsem obcházel pražské foniatry, ale až u něj jsem se dočkal opravdové pomoci! Těm sluchadlům totiž opravdu rozumí!!
4 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, je mi 17 let a zhruba před 14 dny mě začala bolet hlava, oční nerv a začala jsem mít ucpaný nos, tekl mi hlen v krku, bolelo mě v krku. Před týdnem v pátek 28. 2. se dostavila teplota 38,9 stupňů a celková slabost, zimnice, silný kašel, bolesti hlavy, únava. Od té doby to trvá, mám rýmu, záchvaty kašle především v noci, kdy mě záchvaty silného kašle budí. Trochu pomůže chladný obklad na krk. Přes den je kašel méně častý. Je spíše suchý, vykašlávat jsem začala až poslední 3 dny jen velmi málo. Silně mě bolí na prsou jakoby za hrudní kostí. U lékaře bylo provedeno CRP, běžný výtěr a poslech, vše negativní. Bylo mi doporučenu brát Sinupret, přes den Erdomed a na noc kodein. Kdyby kodein nezabral, mám přidat ještě Ditustat. Bohužel nezabírá ani tato kombinace a jsem z toho již zoufalá, v noci kvůli kašli nemůžu spát a přes den jsem hrozně unavená. Prosím o radu. Kamaráda medika napadl černý kašel, který nemusí být z výtěru poznat. Nákazy koronaviru se nebojím, nebyla jsem nikde v infikované oblasti.
Doporučoval bych návštěvu ORL specialisty, výtěr N+K, RTG VDN a terapii pak podle výsledků.
Dobrý den, před měsícem jsem měla dopravní nehodu. Vozidlo do nás narazilo zezadu a praštila jsem se hlavou do opěrky. Po vyšetření diagnoza zněla kontuze C páteře. Po sundání fixačního límce jsem si všimla, že ohryzek (celý hrtan) je jakoby vychýlený lehce doleva. Je to viditelné hlavně při polykání. Potíže s polykáním ani s dýcháním nemám. Jen cítím tah pravděpodobně nějaké šlachy či svalu na krku až k levé kliční kosti (nejvíc patrné při polykání). Nevím, zda se jedná o vrozenou anomálii nebo to může souviset s autohavárií. Stále na to myslím. Měla bych pro jistotu zajít na ORL na vyšetření?
Děkuji.
Nejspíš půjde o nějaký typ svalové kontraktury, zvl.pokud nepozorujete jiné příznaky. Návštěva ORL specialisty by měla být zásadní...
Otorinolaryngologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Otorinolaryngologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze