MUDR. MARTA HRBÁČKOVÁ
Kožní lékařka, specialistka na laserovou a korektivní dermatologii
studium na lékařské fakultě University Palackého v Olomouci
atestace z oboru dermatovenerologie I.
držitelka licence České lékařské komory pro obor dermatovenerologie
členka Dermatovenerologické společnosti ČLS JEP
členka Společnosti pro korektivní dermatologii a kosmetologii ČLS JEP
členka Akné společnosti ČLS JEP
členka International Society of Dermatology (ISD)
členka Společnosti pro využití laseru v medicíně ČLS JEP
aktivní účast na tuzemských i mezinárodních sympoziích

Laserové ošetření nadměrného růstu chloupků

Léčba akné

Odstraňování kožních výrůstků +2 Více

Odstraňování znamének

Ošetření vrásek injekčními a laserovými metodami

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Jak fungují ceny?

Umístění: Klinika LLC, Plastická chirurgie a laserové léčebně centrum ošetření vrásek injekčními a laserovými metodami

K paní doktorce Hrbáčkové jsem chodila roky, na botox, ale stále nabízela větší množství zákroků než jsem chtěla a v momentě, kdy nesouhlasíte s množstvím zákroků a utratíte méně peněz, jste pro ni nezajímaví. Pokud ze sebe chcete udělat nepřirozenou masku, a máte dost peněz, tak směle k ní.

Umístění: Klinika LLC, Plastická chirurgie a laserové léčebně centrum odstraňování znamének

Paní doktorka je moc milá a příjemná. Byla jsem u ní na odstranění znamének. Vše mi důkladně vysvětlila a sdělila mi, která znaménka odstraníme laserem, a která by neměly smysl odstraňovat protože jsou spíše na vyříznutí a po laseru by se opět vrátily. Což velice oceňuji. Ihned jsem se objednala na laserové ošetření na jizvičky po akné a musím říct, že jsem opět Mooc spokojená.

Umístění: Klinika LLC, Plastická chirurgie a laserové léčebně centrum odstranění znamének

Paní doktorka velice příjemná!! Dcera měla ze zákroku strach, ale během pár sekund se vše změnilo. Velice profesionální a bezbolestný zákrok. Všem doporučuji!!!

Jsem velmi spokojena s laskavým chováním paní doktorky i její asistující sestřičky, které rozptýlilo i tu trochu strachu z očekávaného zákroku.Výkon byl proveden maximálně šetrně a vysoce profesionálně.Při další potřebě ošetření se obrátím jen k paní doktorce a určitě doporučím dále.Přeji hodně profesních i osobních úspěchů a děkuji za její péči.MUDr Ludmila Vymazalová

souhlasím s názory, které hodnotí LLC Opava a paní doktorku pozitivně. Dva roky jsem zákazníkem LLC Opava a občas si v mém věku dopřeju na -omládnutí- ( nic se nemá přehánět ) trochu toho botoxíku. Naposledy před měsícem a vše je perfektní, výsledek je super. Přístup paní doktorky a celého týmu je skvělý - jsem naprosto spokojená a zvažuji i další metody ( ne botox, nějaký ultrazvuk ), které mi paní doktorka nabídla a perfektně vysvětlila. Eva, Opava

K paní doktorce jsem začala jezdit cca před 4 lety s problematickou pletí. Nyní je mi 43 let a musím říct, že jedině ona mne dokázala zbavit nepříjemného akné, aplikovala též diamantovaný peeling..... a jsem maximálně spokojená. Vždy, před i po jakémkoliv zákroku, perfektně, trpělivě a srozumitelně vysvětlila následnou péči, aby efekt zákroku byl v pořádku. A vždy byl! Paní doktorka také velmi profesionálně ošetřila leaserem opakovaně zarůstající nehet palce u nohy mé dcery, včetně následné maximální a odborné péče. Na chirurgické ambulanci v nemocnici v místě našeho bydliště opakovaně vždy jen strhli a nechali tak. Po jednorázovém zákroku dcera již nemá vůbec žádné problémy a může dál, bez bolestí, profesionálně sportovat. LLC jsem již doporučila několika svým známým, kteří byli rovněž maximálně spokojeni s přístupem, péčí, ochotou a profesionálním přístupem paní doktorky Hrbáčkové! Mohu všem jen a jen doporučit! My za ní jezdíme až z Prahy a stojí nám to za to!! V.

Paní doktorka mi "vylepšila" pleť diamantovým peelingem a ošetřila laserem. Nyní musím vyhledat skutečného odborníka, neboť červeno-růžové fleky mi na tvářích zůstaly...Ach jo! LLC Opava nikdy více!!!

Klinika a její personál je good. Doktorka je velmi šikovná. Nechal jsem si odstranit zarostlé nehty a super. Doporučuji všem. Zdar Petr.

K paní doktorce chodím - opakovaně několik let- vyplňovat hluboké nozoretní rýhy, jsem s její prací velmi spokojena, a opravdu doporučuji.
Jedná se sice o finančně náročnější zákrok ,ale mám jistotu, že používá výplně renomovaných výrobců a nikdy jsem neměla žádné komplikace. Eva

Milá, profesionální, vstřícná k problémům. LLC klinika v Opavě a celý personál velmi profesionální. Do budoucna přijdu zase.