Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
Hledejte jinou specializaciO nás
Služby
Specialisté
Klinika LLC, Plastická chirurgie a laserové léčebně centrum
Litovelská 26, Olomouc 77900Klinika LLC, Plastická chirurgie a laserové léčebně centrum
Velká 17/3051, Ostrava 70200Klinika LLC, Plastická chirurgie a laserové léčebně centrum
Sady Svobody 4, Opava 74601
Názory o lékařích (21)
ZZ
Uzasny, velmi profesionalni a empaticky clovek. Absolvovala jsem u nej dve liposukce a i kdyz se necitite, je vam to neprijemne a stydite se za sve nedostatky, pan doktor se chova citlive, snazi se pomoci a je lidsky. Navsteva v jeho ordinaci je jako by vas nekdo pohladil a rekl: “Neboj, to bude dobre.” Odchazite uvolneni a po operaci stastni, protoze vam pomuze vyresit to, s cim se treba roky trapite.
K paní doktorce Hrbáčkové jsem chodila roky, na botox, ale stále nabízela větší množství zákroků než jsem chtěla a v momentě, kdy nesouhlasíte s množstvím zákroků a utratíte méně peněz, jste pro ni nezajímaví. Pokud ze sebe chcete udělat nepřirozenou masku, a máte dost peněz, tak směle k ní.
Lucie K.
Paní doktorka je moc milá a příjemná. Byla jsem u ní na odstranění znamének. Vše mi důkladně vysvětlila a sdělila mi, která znaménka odstraníme laserem, a která by neměly smysl odstraňovat protože jsou spíše na vyříznutí a po laseru by se opět vrátily. Což velice oceňuji. Ihned jsem se objednala na laserové ošetření na jizvičky po akné a musím říct, že jsem opět Mooc spokojená.
Markéta
Před měsícem operace horních víček. Pan doktor top!! Přístup, komunikace a výsledek úžasný!!Jsem víc než spokojená.
Hana Hornakova
U pana doktora jsem byla na zvětšení prsou v roce 2016 a prsa mám do dneška krásné bez jakýchkoliv problémů. Můžu jen doporučit.
Król P
Najlepszy chirurg jakiego znam w dodatku bardzo sympatyczny! Do doktora jechałam aż 400 km i warto było. Mam piękne piersi. Jestem szczęśliwa.Dziękuję Dziękuję Dziękuję
Wiola
Najlepszy chirurg! Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, posiada świetne wyczucie końcowego efektu, widać że praca to jego pasja. Bardzo sympatyczny, stara się w pełni wsłuchać w problemy pacjenta i pomóc, doradzić to co najlepsze.
KJ
Skvělý, opravdu milý lékař. Se zákrokem jsem maximálně spokojená. Pan Dr. Je pečlivý, starostlivý a opravdu pozorný. Vřele doporučuji
Klára
Za mne špička ve svém oboru. Milý, lidsky, vše perfektně vysvětli. Povídá se o něm, ze preferuje větší prsa. Není to pravda. Přesně jak jsem řekla,tak udelal a sám mi řekl, ze je to akorat a do větších by v mem případě nesel. Více takových laskavým doktoru se srdcem na právem místě. Přesně vi co děla. Moc moc dekuji ještě jednou a jsem velice spokojena!!!
Iveta Straková
Mám od pana doktora víčka jsem velice spokojená rekonvescence jako u všeho je u každého jiná po operaci jsem měla jizvu a ta se panu doktorovi nelíbila udělal laiser zdarma mám kukadla v 50 jak v 18 je to odborník .pokud se povede našetrit na zákrok jiný tak jedině pan primař.DOPORUCUJI
Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Olomouci
Gynekologie zdravotnická zařízení Olomouci