Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíKoněvova 2427/205, Praha
Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíCeník
Katerina S.
Pani doktorka je nesmirne empaticka, mila a zkusena, snazi se opravdu pomoci.
Miriam H.
Paní doktorka je nejskvělejší lékařkou, kterou jsem kdy potkala.Tolik empatie a snahy pomoci jsem nikdy nezažila.Kéž takových bylo víc.
rubešová
Paní doktorka Honzlová je úžasná a šikovná opravdu chce pacientovi pomoci od jeho bolestí.Někdy je to velice těžké ale i přesto hledá různé alternativy jak tíživý zdravotní stav ulehčit.Už jen tím že se nad problémem zamyslí a tudíž dodá pacientovi to úžasné vědomí že má o jeho problém zájem a spolu s empatickými nadějnými slovy už to člověku uleví.V dnešní době se spousta lékařů na pacienta ani nepodívá ale z ní cítíte tu velkou snahu pomoci s dobrým a nadějným slovem.Kdyby se k nám pacientům chovali takhle všude ubylo by i psychosomatických obtíží.Proto jsem moc ráda že jsem měla to štěstí a už léta k ní mohu chodit.Moc děkuji Hana Rubešová
léčím se řadu let u této paní doktorky, jsem velmi spokojená s přístupem i léčbou. Mohu vřele doporučit.
dávám nejlepší hodnocení.
IvaUll.
U paní doktorky Honzlové se léčím od roku 2003. Za tu dobu se můj stav díky její péči výrazně zlepšil. Své práci opravdu rozumí, je velmi příjemná, trpělivá, snaží se o to, aby byl pacient maximálně spokojen s léčbou i s jejím přístupem k němu.
Jožka
Jsem u paní doktorky léčen již několik let,je to nejlepší lékař u kterého jsem se léčil.Oceňuji její přístup k pacientům,který je kladný.
Urbášková
Jsem pacientkou dr. Honzlové hodně let a nemohu si stěžovat, je velmi příjemná a vstřícná a hlavně skvělý odborník.
Janka
Je to ta nejlepší,trpělivá,laskavá,ochotná,pečlivá lékařka.Chová se velmi uctivě a pokorně ke svým pacientům a věnuje jim veškerou možnou péči.Proto nechápu,že ji někdo může hodnotit jinak.Já mám jen ty nejlepší zkušenosti.
dagu
Velmi spokojena.