Hledejte v názorech
M.isinka
K paní doktorce chodím opravdu nerada. Člověk v čekárně stráví několik hodin, aby se následně v ordinaci dočkal neprofesionální péče bez zájmu o pacienta. Paní doktorka je velmi nekomunikativní a působí neprofesionálně. Pro příklad mi prohmatávala štítnou žlázu, aby to následně okomentovala slovy, že to stejně nikdy nepozná. Nebo když jsem tam byla pro žádanky na vyšetření a rehabilitaci (které mi jiný lékař doporučil), bez jakéhokoliv komentáře mi je vytiskla, beze slova podala a to bylo vše - ani jí nezajímalo, proč jsou vůbec nutné, co mám za problém apod.
Selphi
paní doktorka je příjemná a snažila se vždy najít tu nejlepší léčbu pro mne což není jednoduché neboť na spoustu léků mám alergii.jsem s ní velice spokojena.jediným nedostatkem je že se v čekárně dlouho čeká.R
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích