Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Poskytujeme specializace: chirurgie, gynekologie, těhotenské cvičení, interní lékařství, kalmetizace, kožní, logopedie, oční, ortodoncie, ortopedie, plicní, psychiatrie, rehabilitace, urologie a další. V objektu je rovněž lékárna a laboratoř klinické biochemie.

Služby

Specialisté

Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s.
Matice školské 1786/17, České Budějovice 370 01
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (126)

MUDr. Irena Pešková Jiný

Musím jen a jen souhlasit s negativními názory na paní zubařku. Roky jsme k ní chodili s dětmi a pokaždé jsme si jen vyslechli věty typu, že má dítě dudlík, že jí moc sladkého, že špatně čistíme zuby apod. Kazy až na jednu výjimku nevrtala, takže dítě mělo v důsledku záněty, což nám potvrdila naše současná zubařka. Ještě že se nám podařilo najít jinou. Nyní absolvujeme standardní prohlídky, ne jako ty u paní Peškové, které trvaly v průměru 2 minuty/1 dítě. A za tohle dostává peníze od pojišťovny, tedy od nás všech...

MUDr. Radana Bosáková Jiný

Souhlasím s předchozí recenzí. Paní doktorka je fajn, když chodíte na běžnou prohlídku jednou za rok. V opačném případě vás dokáže ukázkově vydeptat a odcházíte naprosto vystresované a zničené. Za mě ne. Změnila jsem po x letech gynekoložku a asi jsem nemohla udělat lépe.

R
    MUDr. Lucie Pechočová Jiný

nejlepší profesně i lidsky.Usměvavé,milé,přijemné,ochotné.Myslím i Moniku sestřičku.

MUDr. Radana Bosáková Jiný

Paní doktroku nedoporučuji, zásadně neléčí. Vše je hezké a "medové" do té doby než máte problém. To vám pak doporučí si koupit něco v lékárně. Katastrofa.

Č
    MUDr. Jiří Roh Jiný

Jsem velmi spokojen docházím k p. doktorovi asi 3 - 4 roky a opravdu jsem velmi spokojen. Dokáže vše vysvětlit a opravdu tak, že to i laik pochopí. Cukrovka je v mezích a rozhodně zatím nestoupá.

MUDr. Lucie Pechočová Jiný

S paní doktorkou mám velmi dlouhou a výbornou zkušenost. Chodila jsem k ní s oběma syny, nyní už i mladšímu hledáme doktora pro dospělé. Vždy jsme měla u ní pocit jistoty co se týče zdraví mých synů, je velmi pečlivá, pozorná a plně se soustředí na určení diagnózy a správné medikace. Není to doktorka, co si ráda jen tak klábosí s rodiči, ale to jsem u ní vždy cenila, že svou pozornost věnuje hlavně svým pacientům. Všem maminkám paní doktorku doporučuji.

MUDr. Irena Haganová Jiný

Ordinace na dvě věci….hodinu čekáte v čekárně s bolestí zad a když už se sestra uráčí vylézt z ordinace tak vám poví že už vás nevezmou…příště si teda tu bolest zad předem naplánuji a objednám se na vyšetření dopředu…sbohem

MUDr. Josef Míka Jiný

v tomto hodnocení, nebude názor na lékaře, s tím jsem spokojená, ale velice tristní je přístup jedné ze sester, menší černé krátké vlasy, je nepříjemná, hlavně v telefonické komunikaci, zřejmě je vyhořelá, taková osoba by zde neměla pracovat, zcela ji chybí empatie....bohužel

G
    MUDr. Josef Hlaváč Jiný

Me tedy pan doktor Hlavac velmi pomohl, kdyz me prakticka lekarka nechala trapit 3 tydny s akutni bronchitidou, s tim ze je to lehka viroza a ze to moc prozivam. Podarilo se mi po zmene lekare dostat zadanku na plicni oddeleni, a Mudr. Hlavac po kratkem vysetreni okamzite napsal antibiotika a poslal me na infuzi. Za tri dny byly obtize pryc. Jediny mel zajem mi pomoct, po 22 dnech trapeni a nevyspani kvuli nocnim zachvatum kasle.
    Pan doktor moc nemluvi, to je pravda, ale oboru rozumi, ja si tedy nemohu stezovat a jsem mu vdecna. G. Jelinkova

MUDr. Josef Hlaváč Jiný

Paní doktorovi se vyhýbejte obloukem, nepříjemný, bere to jak na běžícím pásu, 10 let se léčím s astmatem, které se mi momentálně zhoršilo a řekl mi, ať si jdu na alergologii, ať mě léčí tam. Moje paní doktorka uzavřela ordinaci, tak jsem neměla na výběr a šla jsem, kde mi v minutě řekl, že jsem vlastně zdravá a žádné astma nemám. A že nechápe, proč beru vůbec nějaké léky. No, hrůza. Horšího lékaře jsem ještě v životě nepotkala.